2777
2789
حیوانات اسباب بازی نیستند، ولی وجود پرنده های اهلی تو خونه میتونه مفید باشه...

خودم به هیچ وجه موافق نگهداری حیوانات توخونه نیستم دوتا مرغ عشق روچندسالی بودداشتیم وبهشون عادت کرده بودیم یکیشون مرد خودم اشکم دراومد 🥲🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من گربه دارم داداشمم تو ۱۳ سالگی یه گربه آورد بنظر من راحت ترین پته هم مهربونه هم تمیزه هم دستشویی نمیکنه هم خیییلی نرمه خیلی خوبه کلا 😂 فقط اینکه اگه از نوزادی میارین یه سالی شیطنت داره

[QUOTE=268977710]من گربه دارم داداشمم تو ۱۳ سالگی یه گربه آورد بنظر من راحت ترین پته هم مهربونه هم تمیزه هم دستشویی         من ازگربه وسگ میترسم ازچندقدمیشون هم نمیتونم ردشم متاسفانه ولی گربه شما مشخصه بااین تعاریفبسیارخواستنیه 🥰😍

[QUOTE=268977710]من گربه دارم داداشمم تو ۱۳ سالگی یه گربه آورد بنظر من راحت ترین پته هم مهربونه هم ت ...

یچیزی بگم من که گربمو آورده بودم ۲ هفته از ترس نمیتونستم راحت رو مبل بشینم، من گربه می‌دیدم گریه میکردم الان احساس میکنم از آدما هم بیشتر دوسشون دارم 😅😍😍

عزیزم صداش میکنین میاد؟میفهمه اسمشو؟؟؟؟

بلهههه اسمش فلفله، سر سفره هم میگیم فلفل نظرش جلب میشه 😂 دست میده بوس میده مامان میگه البته صدا تولید می‌کنه، اما من براش خیلی وقت گذاشتم گربه مامانم و مادرشوهرم اصلا اینجوری نیستن فقط اسمشونو بلدن 😅

بلهههه اسمش فلفله، سر سفره هم میگیم فلفل نظرش جلب میشه 😂 دست میده بوس میده مامان میگه البته صدا تول ...

آخه به خنگی تو حیاط داریم منم کلی بهش میرسم فقط خونه نمیارمش ،فقط بگم پیش پیش پیش میاد،هر چی اسمشو صدا کنم اصلا انگار نه انگار😂