2777
2789
خوزستان اهواز

آها عزیزم به سلامتی

میگم فامیلی بهاری مال شوشتر میشن درسته؟

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه راجبشون زیاد گفته نمیشه آدم هیچی از عربا نمیدونه 

حالا من عربم جدا در جد مثل بقیه  آدما غیرتی دارن مهربان دارن خسیس هم دارن عصبی هم دارن دست لجباز هم دارن خوش ایی وخوش قیافه هم دارن بد تیپ و بد قیافه هم دارن خونسرد هم دارن زود جوش هم دارن وفادار خیانت کار هم دارن دیگه چی بت بگم ....خلاصه مثل همه دنیا 

آخه راجبشون زیاد گفته نمیشه آدم هیچی از عربا نمیدونه 

عزیزم من عربم ، منم حرف دوستمون تکرار میکنم همه جا خوب و بد داره 

بعضیا خیییلی علاقه مند میشن به فرهنگ و آداب و رسوم عربها و بعضیا بدشون میاد 

🍓✨

صلوات بفرستید عزیزانم بزارید خوش باشیم دور هم تاپیکو منحرف نکنید

ده تا سیم‌کارت بخاطر این موجودات نفهم که فکر میکنن باید همه جا نطق کنن از دست دادم 

واقعا نمیخام با این موجودات که خدا هم از وجودشون شرم می‌کنه بحث کنم 

چرا شما بهت برمیخوره گلم  بهرحال همه به قومیت خودشون افتخار میکنن اینکه شما به قومیت خودت افت ...

از صحبت کردنت مشخصه  بهم بر نخورد در کل گفتم  اینم بگم بخوام جوابتو بدم تو استینمه ولی اصن در حدی نیستی بخوام جوابتو بدم به جای افتخار کردن به قومیتت برو رو شعورت کار کن 

تو راست میگی 

بابا ول کنین دیگه

الان اون میگفت با افتخار فارسم✌🏻 اولین نفری که بهش گیر میداد خودت بودی

توی خاطرات بجز تو/ برگ یاد همه پژمرد/ اخرین لحظه بودن/زیر بار غم تو مرد/ چقدر امشب تو سکوتم/ کوچه باز عطر تو داره/ بوی یاس و شب و خونه/ تورو یاد من میاره/ یاد تو لالایی میشه/ واژه ها مثل ستاره/ ولی تو نیستی و شعرم/ آسمونش ماه نداره/از عطر یاس کوچه ها/تاچشم کور از گریه ها/ با عطر یاد تو زنده ان/ تا باز برگردی به خونه🧡(:
بابا ول کنین دیگه الان اون میگفت با افتخار فارسم✌🏻 اولین نفری که بهش گیر میداد خودت بودی

ن بخدا من آدم پاچه گیری نیستم 

خب آدم به چیزی که هست افتخار کنه 

افتخار من به کجای اون بر میخورد آخه