2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 5080 بازدید | 142 پست
من ی دختر دارم  اگ باز بخوام بچه دار شدم اسمشو  اگ دخترشدمیزارم افراه پسر بود میزارم عرف ...

افرا هم خیلی قشنگه😍

پسر هم امراه خیلییی خاصه

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه میخام☹️

الهی الهی الهی امشب که شب مبارکیه حاجتتو بگیری بحق بانو فاطمه زهرا(س)

یا زهرا مادری کن برای این عزیز و برای هممون

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خیلی دوسش دارم بین اون و ارغوان موندم

جفتشونم بی نهایت قشنگه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دختر پناه و آنید خیلی دوستدارم 

پسر فکر نکردم راجع بهش☺️

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

دعا کنید واسم‌میخوام‌اقدام کنم برای بارداری دعا کنید اقدامم مثبت شه و خدا یه بچه ی سالم و سلامت بهم هدیه بده🙏♥️

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
جفتشونم بی نهایت قشنگه

ممنونم عزیز دلمم 

فکر میکردم دیگه کسی این اسم ها رو دوست نداره 

الان اسم ها عجیب و غریب شدن

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
دختر پناه و آنید خیلی دوستدارم  پسر فکر نکردم راجع بهش☺️

پناه و پریماه اسم دوتا خواهر دویتشون دارم

اخه اسم همسرم فراز ه اسم خودم ایلی . آراز به اسم هر دومون میاد به فامیلش هم میاد

پایدار باشید عزیزم😍

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
دعا کنید واسم‌میخوام‌اقدام کنم برای بارداری دعا کنید اقدامم مثبت شه و خدا یه بچه ی سالم و سلامت بهم ...

الهی ک میشه عزیزمم نگران نباش

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷