2821
2789
عنوان

غده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدت تیغ میزدم،. الان دو س باری هس که وکس میکنم

خب اگه این کار کزدی بعدش این طور شده تحریکش کردی ولی اگه خود به خود بزرگ شده باید بری دکتر حالا چند روز بر کن اگه جابه جا یا کلارفت که هیچی ولی اگه دیدی تعقیری نکرد برو دکتر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم. بله حل شد، ولی هرزگاهی باز ی غده در میاد دوباره خودش میره ولی اون سری درد زیادی داشت

اخی عزیزم خب خداروشکر که برطرف شد مرتب سونو گرافی برو هر شش ماه .منم حس یه سفتی زیر بعلم به سمت سینه م میکنم  برجسته س .میترسم منم   یکماه پیش سونو کردم  سینه هام پر از کیست بودند یکیش رو سونو گفت مشکوکه .رفتم دکتر متخصص و جراح  پستان  ایشونم نطرشون به بیوپسی بود .البته خودش داخل مطب سونو انجام داد و گفت چیزی که من میبینم سرطانی نیست ولی برای اطمینان بیوپسی بده که بدونیم در اینده سرطانی نمیشه .من بیوپسی کردم تا اومد جوابش بیاد خیلی ترسیدم دلشوره داشتم .ولی خدا روشکر جوابش منفی بود .و تعییرات فیبروکیستیک و رسوبات کلسیم بود .فعلا گفت سه ماه دیگه دوباره برم چک اپ .انشالله خدا بخیر بگدرونه برای همه . شما کدوم شهرید عزیزم 

اخی عزیزم خب خداروشکر که برطرف شد مرتب سونو گرافی برو هر شش ماه .منم حس یه سفتی زیر بعلم به سمت سینه ...

مرسی عزیزم، حالا انشالله اگه دیدم اوضاع خیطه میرم ی چک میشم 🥴

کرمان هستم