2777
2789
عنوان

آرایش 💄

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون مواقع هم عادت دادم خودمو ک ارایش نکنم .. همیشه سادگی قشنگ بوده  هر چی لوازم آرایش داشتم ر ...

از کی این تصمیمو گرفتی من یادمه یه زمانی کلی ارایش میکردم غلیظ و وحشتناک همش میگم کاش هیچوقت اونجوری نمیکردم با صورتم 

از کی این تصمیمو گرفتی من یادمه یه زمانی کلی ارایش میکردم غلیظ و وحشتناک همش میگم کاش هیچوقت اونجوری ...

منم عادت کرده بودم 

اذیت میشدم با آرایش اما هر وقت میخواستم برم جایی ناخودآگاه میرفتم سمت وسایل ارایش حداقل ی رژ رو باید میزدم 

حالم داشت بهم میخورد خودمم بدون آرایش خوشگل ترم ی روز همرو آوردم خالی کردم تو سطل اشغال دیگه هم نخریدم 

الان آنقدر راحتم بدون آرایش اعتماد بنفسمم خیلی رفته بالا 

منم عادت کرده بودم  اذیت میشدم با آرایش اما هر وقت میخواستم برم جایی ناخودآگاه میرفتم سمت وسای ...

منم باید یهو بریزم برن تا راحت شم چند وقت پیشا تولد همسرم بوذ ارایش کزدم بعد زدن کرم پودر همش صورتم عرق کرد افتضاح یعنی اون اشغالارو نمیزدم هم خودم راحت بودم هم همسرم از قیافع ام تعجب نمیکرد

منم باید یهو بریزم برن تا راحت شم چند وقت پیشا تولد همسرم بوذ ارایش کزدم بعد زدن کرم پودر همش صورتم ...

من صورتم پرررررر جوش و لکه بود 

میرفتم جایی همیشه کرم پودر میزدم 

دو ماه کرم پودر رو حذف کردم پوستم عالی شد 

من صورتم پرررررر جوش و لکه بود  میرفتم جایی همیشه کرم پودر میزدم  دو ماه کرم پودر رو حذف ...

فقط یه سوال وقتی بیرونی و میبینی یه سریا ارایش دارن ناخوداگاه نمیگی کاش منم داشتم راستش من این حس برام دست میده سراین باخیال راحت نمیریزم دور بعضی لوازمارو

فقط یه سوال وقتی بیرونی و میبینی یه سریا ارایش دارن ناخوداگاه نمیگی کاش منم داشتم راستش من این حس بر ...

چون عادت کردی ب آرایش اینطوره 

بعد از ی مدت ک نمیکنی وقتی آرایش می‌کنی با آرایش انگار خجالت میکشه آدم 

بدون آرایش خیلی با اعتماد بنفس تره آدم 

منم عادت کرده بودم  اذیت میشدم با آرایش اما هر وقت میخواستم برم جایی ناخودآگاه میرفتم سمت وسای ...

آخه من با رژ نزدن و کلا آرایش نکردن راحت ترم نمیدونم چرا اصلا پوستم کشش نداره زود آرایش و کرم پودر رو پس میزنه 

وای از وقتی باردار شدم انگاری پوستم لک قهوه ای افتاده صورتمو جوش زده کلا اصلا دستم به لوازم آرایش نمیره