2777
2789
عنوان

اسم علیرضا بهتره یا مهدیار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 40 پست

مهدی یار،تلفظش خیلی طولانیه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ما موقع گرفتن شناسنامه گفتم ک میخوام معنیش یار امام زمان باشه، گفتن همون مهدیار،مخفف نوشته میشه

یعنی ثبت احوال ممکنه بنویسه مهدی یار؟آخه دوستم میخواد میخواد امروزی باشه اسم پسرش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ثبت احوال ممکنه بنویسه مهدی یار؟آخه دوستم میخواد میخواد امروزی باشه اسم پسرش

برا ما نوشتن مهدیار، گفتن مهدی یار طولانیه،الان پسرم ۱۳سالشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خدابراتون حفظش کنه من که خودم عاشق این اسم و معناشم کاش یه پسر دیگه داشتم واسمشومیزاشتم مهدیار

فدات بشم ،خدا پسرتو حفظ کنه❤🌹

منم اونموقع میخواستم بزارم مهدی،دیدم توو فامیل زیاد داریم دختر خاله م پیشنهاد داد من خیلی ب دلم نشست

فدات بشم ،خدا پسرتو حفظ کنه❤🌹 منم اونموقع میخواستم بزارم مهدی،دیدم توو فامیل زیاد داریم دختر خاله ...

خیلی شیکه از اون‌مهمتر میگم خوشا به حال بچه ای که صداش کنن یار امام زمان من خودم توی بازار این اسمو شنیدم خیلی به دلم نشست