خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
نه ،تولدش بشه خودم براش چیزی میگیرم همونه دیشب کادوی مادرشوهرم بردم دادم خواهرشوهرم بلند تکرارمی کرد روز مادره نه روز زن ،وقتی روز زن نیست قطعا روز خواهرم نیست
دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
حالا شوهرم هیچی برا من نخریده روز زن تاحالا یعنی بره پالتو بخره یه دعوایی رابندازم
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خدا کنه خسته شدم از بس حرف شنیدم میدونم فرپا بزیم فقط طعنه میشنوم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
نمیشه شوهرمو تنها بفرستم یعنی با حرفاشون باعث هزاران ناراحتی تو زندگیم میشه