2777
2789
عنوان

شوهر من 😍😅

523 بازدید | 23 پست

سلام خانومااا😊

هدفم ازین تاپیک این بود که خواستم بگم شوهر منم اصلا اهل ابراز احساسات نیست پیام میدم یا کوتاه جواب میده یا اصلا جواب نمیده 😅

کاریشم نمیشه کرد. کادوی روز زن نگرفته و اصلا تبریک هم نگفته و نمیگه.😅

ولی من کلا برعکس اونم اوایل خیلی اذیت میشدم. گریه میکردم و حس خیلی بدی داشتم ولی الان خودم همیشه بهش پیام میدم و اصلا برام مهم نیست که احساساتش رو نمیگه چون منصفانه نگاه کنم میبینم اینقدر ویژگی های مثبت داره که میشه اینو نادیده گرفت. خواستم بگم سخته ولی میشه من از خودم شروع کردم از سرکار میاد خودمو به زور میندازم بغلش میبوسمش😅 پیامای عاشقانه میدم. امیدوارم کم کم یاد بگیره😅

اگر هم کادو نگرفتین ناراحت نشین بیخیال ان شالله تنتون سلامت 😊

بی دینی روشنفکری نیست☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بانو که برای زندگیت تلاش میکنی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
میشه توضیح بدی

برنامه رو دانلود میکنی کد موقع ثبت نام کد معرف منو بزن 🥺

بعدش ۵۵ تومن میاد تو کیف پول تو و ۱۰ تومن برا من از وقتی ثبت نام بشی کد خودتم کد معرف داری پس میتونی بدی ب بقیه و ۱۰ تومن ۱۰ تومن پول جمع کمی

اگر بهشت را در زمین نیافتی در اسمان‌ هم نخواهی یافت....