2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت نمیدونم عزیزم ولی بارداری یه آزمایش بده خیالتم راحت بشه  مبارک باشه بسلامتی ان شاءالله ...

مرسی قشنگم 

سری قبل ی پریودم مونده بود ولی علائمشو داشتم رفتم ازمایش خون بتام ۲۵ بود گف ۴۸ ساعت بعد بیا دیگه نرفتم گفتم مریودم بگذره بعد برم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

چه مثبت قشنگی اونم نزدیک روز مادر

مبارکه مامان خانومی

به سلامتی بغلش کنی

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
واای اره مثبته  انشالله  خداوند ن گهدارش باشه بحق این عید عزیز

مرسی عزیزم🥺

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خدا از دهنتون بشنوه

مثبته عزیزم مبارکه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
چه مثبت قشنگی اونم نزدیک روز مادر مبارکه مامان خانومی به سلامتی بغلش کنی

وای گریم گرفففففف😭😭😭😭

مبارکه عزیزم 

اول واسه همه منتظرا دعا کن بعدشم بدو برو ازمایش بتا خیالت راحت شه اگه بیبی چک هاله بندازه ازمایش خون صددرصد نشون میده چون هورمون بارداری اول تو خون میره بعد تو ادرار

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
مثبته تمام. برو تیتربتا بده

اون چیه؟

وای گریم گرفففففف😭😭😭😭

گریه شوقه

التماس دعا

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
منم سه چهار روز مونده به روز پریودیم بی بی چک زدم مثبت شد عزیزم مبااارکهههه واست 🤩😂

الان نینی داری؟

مرسی قشنگم  سری قبل ی پریودم مونده بود ولی علائمشو داشتم رفتم ازمایش خون بتام ۲۵ بود گف ۴۸ ساع ...

بتا ۲۵ که مشکوک به بارداریه

بالای ۲۵ صد درصد بارداری

الان بدو برو بتا بده،جوابش یک ساعته اماده میشه

به ماهم خبر بده 

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم