2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای جلب توجه اینکارو میکنن اکثرا. البته مردم بیشتر جذب افراد شاد و سرزنده میشن تا یه آدم که بدبختی خودشونم یادشون میره وقتی میبیننش. 

به دنیا آمدن‌ در خاورمیانه عادلانه نبود ولی جسورانه بود. 

افسردگی به خودی خود آنقدررررر بد هست که طرف شاید روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه لطفا اگر دیدین کسی علائم داره اذیتش نکنید حداقل اگر کمک نمیکنید یا هی بهش نگین پاشو ادا در نیار مسخره کردی 

بیماری روحی به اندازه بیماری جسمی دردناکه چه بسا خیلی بیشترررر 

مثل این میمونه به کسی که سرطان داره بگی پاشو مسخره بازی در نیار. 

درک کنیم آدم های افسرده رو کمکشون باشیم نه باعث عذابشون افسرده شاخو دم نداره ک نشون بده مریضه زجر میکشه

افسردگی به خودی خود آنقدررررر بد هست که طرف شاید روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه لطفا اگر دیدین کسی علائ ...

من اين دردو تجربه كردم

جون كندم و ميكنم كه از شرش خلاص بشم

باز توي بيماري هاي جسمي بقيه درك ميكنن كمك ميكنن…اينجا ميگن لوس شده و …

افسردگی به خودی خود آنقدررررر بد هست که طرف شاید روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه لطفا اگر دیدین کسی علائ ...

دقیقا .شوهرم همیشه میگه طاقت درد بدنی شکستگی همه چیو میتونم تحمل کنم الا درد روحی 

2790
2778
2791
2779
2792