اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی تا میتونی از عمرت بهره ببر البته به شیوه درست که حسرت نخوری و الگوی خوبی برای بچهها ت باشی ان شاءالله
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
خوب همش فکر میکردم تازه اولشه ولی یکی دو روزه این حس بده اومده سراغم که اره از فرصتایی که داشتم استفاده نکردم.... البته باز جای شکرش باقیه الان متوجه شدم از این به بعد فرصتام رو بچسبم
چه سخت است...خندان نگهداشتن لبها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
خوب همش فکر میکردم تازه اولشه ولی یکی دو روزه این حس بده اومده سراغم که اره از فرصتایی که داشتم استف ...
برات آرزوی موفقیت میکنم🌹
اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️
آینده درخشانی پیش رو داری عزیزم شک نکن فقط باید تو دلت بخوای و همه جوره بگی خدا هوامو داره...
من تو بدترین شرایط گفتم خدا هوامو داره و به بهترین شکل کمکم کرده میدونم بخاطر اینکه همیشه هوادارن دیدمش حتی تو بدترین لحظات
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
ممنونم از اینکه به حرفام گوش دادین.... همین حرفای شما باعث شد کلی حالم خوب بشه
چقدر خوب خوشحال شدم....
این یادت نره همیشه بهترین خودت باش