2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون گوشت کوب برقی که سرش هم همزن میشه وصل کردچطوره

نههههه اینا به درد همزن نمیخورن ،اولا پره هاش محکم نیستن به درد قاطی کردن سس میخورن فروشنده کامل بهم توضیح داد

گوشت کوب برقی و تو اولویت نزار ،چون اول زندگی کارایی نداره بعدا میتونی بخر ،مهم اینه جنس خوب بخری 

آخه دیدی یه همزن داره به سرش وصل میکنی

اره دیدم منم میخواستم از اونا برای جهازم بخرم ،از اون چند کاره ها ،فروشنده بهم گفت چون پره همزن گوشت کوب برقی محکم نیست بدرد همون مخلوط کردن ساده میخوره ،برا کیک پزی و شیرینی و... همزن دستی بخر ، جنس های ایرانی هم اون معروفا خیلی خوبند خدایی مامان من یه پارس خزر داره بالای ده ساله کار میکنه 

ایرانی بخر الان با این وضع قیمتا مارک ایرانیا خوبن من همزن دستی ادمیلسون گرفتم ایرانیه گارانتی طولانی مدتم داره 3 ماهم گارانتی تعویض داره اگه مشکل فنی داشته باشه حالا میخوایی تحقیق کن برو تو سایت لوازم خانگی ادمیلسون ببین دوست داری؟