2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم بگو رابطه شوهرم با زنه جدیه یا نه و زنه کی از زندگیم میره بیرون

به نظر من این جور روابط کثیف هیچ وقت جدی نیستن و آخر عاقبتخوبی ندارن مدت زیادی نیست باهاش در ارتباطه 

شما چیزی کم نداری متاسفانه شوهرت تو ذات و خونشه ک اینطوریه...برادری داره ک اینطور باشه هم خونی چیزی؟

به نظر من این جور روابط کثیف هیچ وقت جدی نیستن و آخر عاقبتخوبی ندارن مدت زیادی نیست باهاش در ارتباطه ...

برادراش عالین ولی خواهرش چند سال پیش به دوست خودش خیانت کرد همین شوهرم باهاش دعوا کرد حالا خودش اینجوری شده میشه بگی تاکی ادانه داره رابطشون وتموم میشه یا نه و ببخشین رابطه جنسی هم داشتن یا نه

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
شخصیت جالبی نداره خس میکنم دروغ گو به یکی علاقه داره لطفا دیگه بهش فکر نکن

مرسی گلم حستو راجب اونی که دوسش داشتم میگی؟برمیگرده؟وارد رابطه شیم؟الان با اون دختر یا کسی دیگس

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
چون دیگ قبولش نمیکنی🙂این برات بهتره

یه کسایی اذیتم کردن و منو خوردکردن جلوی بیست سی نفر آدم.و باعث شد من خونه نشین شدم و همه ازم دور شدن. سه تا خواهر بودن. دلم میخاد آه من بگیرتشون. همچین چیزی میشه؟ ک من بشنوم و دلم خنک بشه؟ 

نه منظورم اینه حواست باشه نه اینکه طرف مقابلت غیر قابل اعتماده همیشه اعتماد کامل نداشته باش 

میش گلم بهمبگی ازدواجی که بعد طلاقم گفتی دارم.با فردی هست که دوسش داشته باشم واحساس خوشبختی کنم؟

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺