2789
عنوان

۱۳ صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 20 پست
خرید خونه بود و خریدیم همین هفته پیش باورم نیمشد خیلی پولمون کم بود به زور به خونه های قدیمی و کل ...

خیلی خوشحال شدم مبارک باشه🌺

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
من به یکیشون رسیدم البته درباره یکی از اقواممون بود ولی برای خودم هنوز هیچی😔 خیلیم خریدم

هنوز یه سال مونده ناامید نشو 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الکیه الکیه من ۱۳ صفرم خریدم چهارشنبه اخر صفرم،جهارشنبه اخر صفرو گفتن طلا بخری زندگیت از خوشی از این رو به اون رو میشه منم خریدم طلا، زندکیم از این رو به اون رو شد ولی نه از خوشی از بدبختی زتدگیم داره به جدایی ختم میشه،میگن ماه صفر سنگینه واقعا سنگینه،کاش هیچ وقت ماه صفر خرید نمیکردم کاششش

الکیه الکیه من ۱۳ صفرم خریدم چهارشنبه اخر صفرم،جهارشنبه اخر صفرو گفتن طلا بخری زندگیت از خوشی از این ...

یه چیزی اول بهت بگم هنوز یه سال مونده خب و اینکه زیاد ادم نباید خرافاتی باشه من فقط شنیده بودم طبق قانون جذب هم همینطوره برا همون اعمالش کردم به دوتاشم رسیدم