2777
2789
عنوان

گدایی ....😅

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 84 پست
@رایحه_بهشت     @پرتقالتامسونم     @سمیه_12     @مهر_رخسار ‍& ...

سلام مائده جان.خوبی عزیزم . خوندم سوره حمد رو.ان شالله شما هم حاجت روا باشید عزیزم 🍃💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
@درمسیرخدا     @anabelkatanchi     @مامان،مهدیار     @شهریوره ...

سلام عزیزم خوندم... حال پسرت چطوره خوب شده؟ 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@رایحه_بهشت     @پرتقالتامسونم     @سمیه_12     @مهر_رخسار ‍& ...

ممنونم عزیزم 

ان شاءالله حاجت روا بشید 

لطف کردی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام عزیزم یه  حمد برای استارتر خوندم  💖

ممنونم عزیزم 

ان شاءالله حاجت روا بشید 

لطف کردی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

براتون ۵ تا خوندم ان شاالله همیشه بهترینا نصیب قلب و زندگیت بشه 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
ممنونم💔🌹

براتون ۵ بار خوندم امیدوارم به زودی معجزه خدا رو ببینید 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
سلام مائده جان.خوبی عزیزم . خوندم سوره حمد رو.ان شالله شما هم حاجت روا باشید عزیزم 🍃💚

سلام خواهر جون ممنونم والا چند روزه شدید سرما خوردم اذیتم التماس دعا دارم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم خوندم... حال پسرت چطوره خوب شده؟ 

سلام گلم ممنونم شکر 

خودم هم درگیر شدم خواهر چند روزه شدید گرفتم اذیتم لطفا دعام کن ممنونم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
براتون ۵ تا خوندم ان شاالله همیشه بهترینا نصیب قلب و زندگیت بشه 

خیلی ممنونم 

ان شاءالله حاجت روا بشید

سلام عزیزم  به روی چشم  ۳ تا حمد خوندم

سلام ممنونم عزیزم لطف کردی 

خواهر لطفا واسه خوب شدن حال خودمم دعا کن ممنونم چند روزه شدید همین ویروس گرفتم اذیتم ممنونم

سلام ممنونم عزیزم لطف کردی  خواهر لطفا واسه خوب شدن حال خودمم دعا کن ممنونم چند روزه شدید همین ...

شما هم مریض شدی 🥺مهدیار مریض شد منم پشتش مریض شدم الان یکم بهترم 

برای سلامتیت حمد میخونم ان‌شاءالله خیلی زود خوب بشی خواهری 🤲 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙