2777
2789
عنوان

اسکرین شات:)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 84 پست
وایییییی دقیقا این هم هیمنه...با ی زن 40 ساله هم در ارتباطه 

چی بگم والا حرفی نمونده اون لحظه که فهمیدم دلم خواست نابود بشم یکی از ج.نده ها ازش عکس گرفته تهدیدش کرده پول میخواست اونم اومد بهم گفت برو یکاری کن تو رو خدا باهاش حرف بزن من اولش قبول نکردم بعد بهش گفتم اینکارو میکنم فقط گورتو از زندگیم گم کن اینکار هم که بکنم واسه اینکه بفهمی من مثل تو هرزه نیستم 

خبر سلامتیتون❤️  ما خوبیم میگذرونیم قادو آلیم  فسقله نه ایشه باخیر😍

خدانکنه اونم خوبه دست بوسه 

یکی دوروزه سرما خورده بود بردم دکتر بهتر نشد

خاله ی شوهرم گفت چون چشاش ریز شده قرمز شده 

احتمالا ی چیزی تو گلوش مونده باید دربیارن 

میگن ی آقا هست اما میترسم دست بکنه تو گلوش 

اصلا دستم بکنه بچه نمیزاره 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خبر سلامتیتون❤️  ما خوبیم میگذرونیم قادو آلیم  فسقله نه ایشه باخیر😍

میگن قاروق شده تو میدونی اعتقاد داری ب این چیزا عزیزم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
تهدید؟ بعد س سال نباید ی حرکتی بزنه؟

نه

اگه آدمِ ازدواج نباشه هیچ حرکتی نمیزنه حتی بعد ۳ سال

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
شرایطش اوکیه..دختر بازم میدونم هس..حس میکنم نمیتونه ب پا ی دختر صب کنه

میدونی دختر بازه؟😳 

آبجی توروخدا دستی دستی خودتو نابود نکنی این اگه دوست داشت اصن باهات اینطور حرف میزد؟

ناراحت نشو ولی معلومه اصلا نمیخادت وای چقدر حرصی شدم

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
اره 

بعدش درد ندارع ؟ بی قراری نمیکنه 

میدونی دختر بازه؟😳  آبجی توروخدا دستی دستی خودتو نابود نکنی این اگه دوست داشت اصن باهات اینطو ...

اره دختر بازه...ولی دوسش دارم؛خیلی نسبت بهم بی تفاوت بود منم گفتم بگم خاستگاری ک تکلیفمو بدونم مث اینکه خراب کردم 😞