شوهر من برای روز زن میگه هر چی میخوای بگو بخرم اولش میخواستم طلا بخرم ولی واقعا گرونه دلم نیومد تو این اوضاع اقتصادی اذیتش کنم بنظرتون بجز طلا چی میتونم بخرم؟البته لباس هم نمیخوام،به جز اینا باشه
امسال وضع مالی همسرم اوکی نیست. بهش گفتم نمیخواد چیزی بخره. فقط شام از بیرون بگیریم دور هم
همون شام اگه تعداد بالا باشه چند تومن میشه اونم گرونه
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
من نگه میدارم این روز میخرم میلاد حضرت زهراست چادر هدیه گرفتن حس خوبی برام داره
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶