2777
2789
عنوان

دو شوهر🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 182 پست
تو دنیای موازی ازدواج زن با بیش از یک مرد مجازه گویا🤣🤣🤣🤣همه چیز لزوما تعبیر نداره.بهش اهمیت نده.

۳ تا مادرشوهر🫨

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بچها تا حالا فکر کردین چند تا شوهر داشته باشین مثلا فک کنید رسم بود زن 3 شوهر کنه وای🤣🤣🤣🤣

من مواقعی ک باشوهرم قهرم میگم کاش میشد دوتاشوهر داشتم یکی پولدار یکی مهربون  پناه برخدا چ دنیای بدی میشد واسه مرداخخخ 

لایک نکنید                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار شوهرم میگفت ی زن بگیرم بیاد کنیزی تورو بکنه 😂منم گفتم بزار من ی شوهر دیگه بکنم کمک خرج تو باشه بدبخت رفت تو شوک😂دیگه حرف نزد 

فکرکن دوتا شوهر داشتیم😂😂

۳ تا مادرشوهر🫨

واااااااای اینو اون وقت کجای دلمون میزاشتیم‌ شوهرا هم نمیترکوندن قطعا مادرشوهرا میترکوندن پس هیچ کار خدا بی حکمت نیست این که نمیتونیم همزمان چند تا شوگر داشته باشیم علت اینه🤣🤣😂😂😂😂😂🤣😢

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟
من مواقعی ک باشوهرم قهرم میگم کاش میشد دوتاشوهر داشتم یکی پولدار یکی مهربون  پناه برخدا چ دنیای ...

اتفاقا خیلی عالی میشد از ترسشون جم نمیخوردن 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
کاش میشد خرجا رفته بالا از یکیش پول رنگ مو می‌گرفتیم از اون یکی هزینه کاشت ناخن به خاطر خودشون میگم ...

آآآی گفتی 🤣🤣🤣🤣😂

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟
چه حالی همش درد داری خب😅

دردش اولشه😂😂😂

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️