2777
2789
عنوان

سرگیجه و گوش میانی.کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 36413 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه حالت داره ١- فشار خون پايين كه خودم هم دارم بايد نمك و مايعات بخوري پس اول فشار خونت رو چك كن ...

سلام ترخدا جواب بدید کسی ک سرگیجه افت فشار داره احتمال داره مایع گوشش تکون خورد باشه ج

سلام ترخدا جواب بدید کسی ک سرگیجه افت فشار داره احتمال داره مایع گوشش تکون خورد باشه ج

سلام شما رفتی دکتر؟چی گفت بهتون؟ منم همیشه سرگیجه دارم فشارمم پایینه ولی گوشامم کیپ میشه اکثرا نمیدونم از چی هست

عزی م ورزشات دقیقا چی بود؟

من شب یلدای پارسال دچار سبکی سر و سرگیجه های خفیف شدم.

گوششم دچار وزوز شد یه صدایی توش میپیچید.

سرگیجه هام رفع نمیشد کلافه شده بودم.

رفت متخصص حلق و گوش فرستادم نوار گوش گرفتم وقتی دید شنواییم اکیه ازم تست تعادل گرفت یه سری ورزش های ساده مثل قدم زدن تو مطب و اینجور چیزا وقتی دید اکی ام و سرگیجه هام در حدی نیست ک خطرناک باشه فقط چند تا ورزش مخصوص بهم داد گفت طی با انجامشون سرگیجه هام رفع شد.ولی هنوز مشکل وزوز گوش رو دارم ب نسبت قبل کمتر شده ولی کامل قطع نشده...من شهرستانم.

شما ک نزدیکی برو تهران بیمارستان امیراعلم خیلی مجهزه ببین چی میگن.

من شب یلدای پارسال دچار سبکی سر و سرگیجه های خفیف شدم. گوششم دچار وزوز شد یه صدایی توش میپیچید. سر ...

الان سرگیجه هات چجورن؟ ام آر آی اینا نفرستادنت؟

ورزشات چی بوده.پس سرت درد نمیگرفت؟

الان سرگیجه هات چجورن؟ ام آر آی اینا نفرستادنت؟ ورزشات چی بوده.پس سرت درد نمیگرفت؟

سرگیجه ها قطع شد.

نه ام ار آر نفرستاد.

وزوز هست ولی شدت صدا اومده پایین.تو سکوت مطلق اذیتم میکنه

من شب یلدای پارسال دچار سبکی سر و سرگیجه های خفیف شدم. گوششم دچار وزوز شد یه صدایی توش میپیچید. سر ...

وای دوست قشنگم منم مثل تو صبح شب یلدا اینطور شدم سیناریزین و بتاهیستین دارم از هر کدوم ۱شب ۱صب میخورم .یعنی تا آخر عمر باهامه؟؟ میخوام برم تهران آخه همدان ۵روز دیگه واسه کارای ای وی اف نگران شدم همه دارن میگن دیگه خوب شدنی نیستتتتتتت نگرانم وزوز گوش ندارن این دو دارو هم خوردم خالت تهوع م رفته فقط شبا یکم منگم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
وای دوست قشنگم منم مثل تو صبح شب یلدا اینطور شدم سیناریزین و بتاهیستین دارم از هر کدوم ۱شب ۱صب میخور ...

سلام گلم چرت و پرت میگن نگران نباش من خوب شدم.از گوش میانیم بود سرگیجه ها کامل رفع شد وزوز گوشمم از ده رسید به یک ولی کامل قطع نشده با صدای ضعیف حسش میکنم.

دکترم یه سری ورزش های مخصوص داد ک موثر واقع شد.

ساده ترینش اینه مواقع بیکاری با چشمات سریع راست چپ راست چپ رو نگاه کن.

تنفس هوای سرد هم سرگیجه میاره حتما ماسک بزن.

یه دوره ی مقطعی هست چند ماهه خوب میشی نگران نباش❤

2790
2778
2791
2779
2792