2777
2789
عنوان

سوال

101 بازدید | 20 پست

سلام. یه سوال. شما اگه یه جا کار کنید و بعد از چند سال بخواین از اونجا بیرون بیاین چجوری میایید بیرون. من پنج ساله دارم یه جا کار می کنم ولی نه حقوق درست می ده نه بیمه. وقتی هم که می گم می خوام برم نمی ذاره و اینا. دنبال یه ترفندی می گردم که خودمو نجات بدم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ینی چی نمیزاره😐کارت چیه عزیزم 

دفتر فنی. یعنی اینکه هی می گه چرا می خوای بری. گیر می ده. الانم کمبود نیرو داره و بیشتریا رفتن به خاطر این شرایط. پول نمی ده. جمعه ها هم و روزای تعطیل هم می گه بیاین. مثلا من عاشورا تاسوعا سر کار بودم. روز اول عید سر کار بودم. اضافه کاری هم نمی ده بابت این تعطیلیها 

مجردم. نمیشه دروغ بگم می فهمه. 

مگه آشناس ک بفهمه.اصلا خواهر چ کاریه رک و پوست کنده بگو ک چرا میخایی بری .مجبور نیستی ک از حقت بگذری.من ک بودم میگفتم من ب دنبال کار دیگه ام پرسیدن چرا منم مشکلاتمو میگفتم

دفتر فنی. یعنی اینکه هی می گه چرا می خوای بری. گیر می ده. الانم کمبود نیرو داره و بیشتریا رفتن به خا ...

عزیزم خیلی راحت و جدی حرفتو بزن بگو من از فردا دیگ نمیام و واقعا دیگ نرو

مگه آشناس ک بفهمه.اصلا خواهر چ کاریه رک و پوست کنده بگو ک چرا میخایی بری .مجبور نیستی ک از حقت بگذری ...

ببین مثلا کلا 3 ت حقوق منه با هشت ساعت کار. همونم ذره ذره می ده. هی 500 تومن. 800 تومن و اینا. بیمه هم هیچی اصلا. روزای تعطیل مثل تاسوعا عاشورام می رم. 

عزیزم خیلی راحت و جدی حرفتو بزن بگو من از فردا دیگ نمیام و واقعا دیگ نرو

الان که همه رفتن و فقط من موندم. یعنی چند تا دفتر داره کنار هم. توی این دفترش سه نفر بودیم واونها رفتن فقط من موندم. کسی نیست اینجا 

وای من ک بودم ی دیقه هم نمیموندم.از همه مهم تر بیمه هم نداره.۵سال سابقه ی بیمه رو از دست دادی؟از الان تو نمیتونی از خودت دفاع کنی و از حق و حقوقت میگذری فردا روز خونه ی شوهر چیکار میکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز