2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توروخدا زودتر جواب بده منتظرم اندازه سوراخ فرزندتون تا چند میل بالا رفته  و اونموقع سنش چقد بود ...

من ۲۶ روزگی دخترم فهمیدم سه تا سوراخ داشت یکئ دهلیزی ذوتا بطنی ک بطنیآ بسته شدن این دهِیزی ۴ یا ۵ میل بود ک رسید به یکو ۵ میل سانت تا سه سالکی بچم ک مهرماه بردم شده بود ۱ ساتت 

دختر شما چن سالشه؟

کدوم دکتر میبریش؟؟ الان دکتر چی گفته عملع یا نه؟

دکتر گفته فعلا فشار ریه پایین هست باید صبر کنیم الان یازده ماهشهر هشت میل هست شما آیا دارو هم مصرف  می‌کنه بچتون و آیا داخل خواب عرق نمیکنه بخصوص کمرش

من ۲۶ روزگی دخترم فهمیدم سه تا سوراخ داشت یکئ دهلیزی ذوتا بطنی ک بطنیآ بسته شدن این دهِیزی ۴ یا ۵ می ...

اکو ک شده بود یک سانت و نیم  داخل چند سالگی انجام دادین و بعد چند وقت دوباره پنج سانت آمده پایین  شرمنده دکتر شما کیه و گفته تا چند میل برسه میشه آنژیو کرد و بست سوراخ رو با آنژیومن اهوازم

دکتر گفته فعلا فشار ریه پایین هست باید صبر کنیم الان یازده ماهشهر هشت میل هست شما آیا دارو هم مصرف&n ...

چرا عرق میکنه ما من نمدونستم بخاطر قلبشه فک میکنم واسه پوشک باشه چون ک من الان از پوشک گرفتمش عرق نمیکنه اره قرص کاپتوپریل میدم هر دوازده ساعت یک چهارم

اکو ک شده بود یک سانت و نیم  داخل چند سالگی انجام دادین و بعد چند وقت دوباره پنج سانت آمد ...

بین هی کمتر میشد یهو کوچیک نشد اما سوراخ دخترم بد جایی افتاده وگرنه با آنژیو بسته میشد

دختر شما دکتر چی گف؟؟

عمل باید بشه؟

بین هی کمتر میشد یهو کوچیک نشد اما سوراخ دخترم بد جایی افتاده وگرنه با آنژیو بسته میشد دختر شما دکت ...

دکتر ب دخترم گف میشه آنژیو کرد اما نگف باید چ اندازه باشه میترسم سوراخ بزرگ رو نشه آنژیو کرد من از نوع بین دهلیزی ثانویه هستش

دکتر ب دخترم گف میشه آنژیو کرد اما نگف باید چ اندازه باشه میترسم سوراخ بزرگ رو نشه آنژیو کرد من از ن ...

نه عزیزم انژیو میشه اخه سوراخ قلب دختر من بد جایی افتاده نمیشه آنژیو کرد نمیدونم چطور واست توضیح بدم

نه عزیزم انژیو میشه اخه سوراخ قلب دختر من بد جایی افتاده نمیشه آنژیو کرد نمیدونم چطور واست توضیح بدم

مگه شما هم بین دهلیزی از نوع ۲ نیست؟نوع دو همون ثانویه هست مثل دختر من 

چراهمینطور ولی بدجایی افتاده دقیقا افتاده ب دیواره قلبش

پس چرا دکتر دختر من گف میشه آنژیو کرد  نمی‌دونم والا اما ای کاش میپرسیدین اگر چ اندازه بشه از طریق آنژیو میشه سوراخو بست نوبت بعدی دکتر شما کی هستش گلم؟الانم هر شش ماه یکبار میبرید اکو

پس چرا دکتر دختر من گف میشه آنژیو کرد  نمی‌دونم والا اما ای کاش میپرسیدین اگر چ اندازه بشه از ط ...

واسم توضیح داد اما نمیدونم چطور ب شما توضیح بدم اره در اکثر سوراخای دهلیزی با آنژیو بسته میشه اما متاسفانه یه طرف سوراخ قلب واسه دختر من شل اگه اون دستگاه بفرستن داخل با آنژیو گیر نمیفته و این ریسکه اما با عمل باز کامل دوخته میشه واسه دختر شما اینطور نیس نگران نباش

نوبت بعدی دختر من خرداد ماهه منم هر ۷ یا ۸ مبرمش دکتر مهدوی بیمارستان رجایی تهران