2789
در قالب یک جمله ی سوالی بگو نیت رو

محبوبه بانو با اینکه بهم ضدحال زدی گفتی عشقم برنمی‌گرده اما برای مادرت حمد خوندم صلوات هم فرستادم امیدوارم حالش هرچه سریعتر خوب شه🙂🌹

از منم بگین لطفا چندبار پرسیدم کی ازدواج میکنم

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرکی تک نیت داره بگه بچه ها برام یه حمد بخوینن ولی مادرم حال خوشی نداره

میشه واسه منم بگی .... علت تعلل محمد چیه ؟  ... میاد خواستگاری؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
بله ۲ نفر احساس تعلق خاطر به شما دارن که یکیشون صرفا گرایش جنسیه و علاقه ی عاطفی نیست.

تو رو خدا منو بگو

بهم میرسیم؟؟؟

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
حس شیشم شما از اول باهاتون بوده اذیتتون نمیکنه؟ همه چیو حس میکنید تصویر میاد جلو چشتون؟خواب میبینید؟ ...

میشه راجب من هرچی حس میکنی بگی

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

عزیزم چند بار پرسیدم توروخدا جواب بده هادی بهم علاقه داره؟باهاش آینده ای دارم؟

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

بله مخاطب نیتتون بازگشت داره بسمت شما اما با طرح سوال یامساله .انگار که نخواد هدفش رو مستقیم بیان ک ...

عزیزم جوابمو میدی امکان داره کی بگرده؟

چن وقت؟

و اینکه چیکار کنم من؟

خدایا زیر تمام گناهانم بنویس جوانی..😔🖤