2789
گلم من چند بار پرسیدم ایت الکرسی وحمد هم خوندم.لطفا بگو اینده شغلی ومالی من وهمسرم چی میشه

همسرتون رشد صعودی داره ولی باسرعت و شدت پایین 

اما شما توی برج ۷ سال اینده گشایش مالی چشمگیری پیدامیکنین تو زمینه کاری 

ان شاءالله

در کل وسعت رزق براتون میبینم

همسرتون رشد صعودی داره ولی باسرعت و شدت پایین  اما شما توی برج ۷ سال اینده گشایش مالی چشمگیری ...

عزیزم لطفا جواب منم بده🙏🙏

کی ازدواج میکنم 

سنیتی یا دوستی

ویژگی هاشم اگه بگی ممنون میشم

خوشبخت میشم؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همسرتون رشد صعودی داره ولی باسرعت و شدت پایین  اما شما توی برج ۷ سال اینده گشایش مالی چشمگیری ...

عزیزم میشه جوابمو بدی برات حمد میخونم..

برمیگرده؟

برم سمتش یان؟

کی ازدواج میکنم؟

خدایا زیر تمام گناهانم بنویس جوانی..😔🖤
عزیزم لطفا جواب منم بده🙏🙏 کی ازدواج میکنم  سنیتی یا دوستی ویژگی هاشم اگه بگی ممنون میشم خ ...

اردیبهشت یا خرداد پیش رو وارد رابطه احساسی عاطفی میشین ک منجر به امضای محضری میشه

درشت اندام و پرمو 

رفاه نسبي يعني عالي؟ شوهرم در حد كارخونه دار هست؟ زمانشم بگو ؟الان ٢٦م .ممنون ميشم بگي اينم❤️🙏🏻

اردیبهشت یا خرداد پیش رو وارد رابطه احساسی عاطفی میشین ک منجر به امضای محضری میشه درشت اندام ...

هادی بهم علاقه داره؟

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

ان شاالله ممنونم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نسبی یعنی میانه از سال میگذره وعده دوره

منو هادی باهم آینده ای داریم؟

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

نسبی یعنی میانه از سال میگذره وعده دوره

عزیزم منو میگی؟