2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 26 پست
ببین کراتین  خیلی  مراقبت  داره  یا مراقبت  نکردی یا جایه خوب  نرفتی م ...

چرا اتفاقا جای خوب رفتم 

کاملا هم مراقبت کردم بهترین چیزارو گرفتم...

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️
چه بد ☹️ حالا من ۳ ماه انجام دادم لخت و صاف اما ریزش گرفتم جدیدا عصابم خورد شده

هعیی خیلی پشیمونم کاش نمی رفتم چون موهای خودم نرم بهتر از الان بود که🥲

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پشیمونم 🥺

ای بابا🥲💔شما موهاتون چه اندازه ای بود؟چقدر ازتون گرفت؟

من موهام وسطای کمرم و خیلی هم فر بود ۳تومن  شماچی؟؟

برای من خیلی کوتاهه تا گردنم ام نمیرسه موهامم فر نبود فقط یکم حالت داشت پایینش ۲تومن گرفت 😐💔💔جاهایی دیگه خیلی قیمت هاشون پایین تر بود گفتم شاید این کارش بهتره 🥲

برای من خیلی کوتاهه تا گردنم ام نمیرسه موهامم فر نبود فقط یکم حالت داشت پایینش ۲تومن گرفت 😐💔💔جاها ...

چه زیاد گرفته ولی😕نه از من فر بود و خشک بعد دکلره کرده بودم‌ وز شده بود اصلا داغون بودن

چه زیاد گرفته ولی😕نه از من فر بود و خشک بعد دکلره کرده بودم‌ وز شده بود اصلا داغون بودن

عهه برای شما خوب گرفته پس

من گفتم این کارش خوبه حتما که آنقدر میگیره😐💔ولی کارشم خوب نبود والا 

عهه برای شما خوب گرفته پس من گفتم این کارش خوبه حتما که آنقدر میگیره😐💔ولی کارشم خوب نبود والا&nbs ...

اره خوب گرفته کارشم خوب بود بخت هنوز ریشه هام که درامده یخورد فقط ولی ریزشش عصابمو خورد کرده تازه ۴،۵ روزه شروع شده 

اره خوب گرفته کارشم خوب بود بخت هنوز ریشه هام که درامده یخورد فقط ولی ریزشش عصابمو خورد کرده تازه ۴، ...

ریزش خیلی بده🥲💔

اوهوم ☹️ مرسی عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی ❤️

خواهش میکنم عزیز دلم😁❤