2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر تهران هستین؟ برای ریزش مو و مژه چیکار کردی گلم؟ 

سلام عزیزم من ریزش مژه و ابرو‌ نداشتم فقط یکم کم پشت شد ابروهام 

موهام کلا ریخت والان همه در اومد 

نه گلم تهران نیستم  ولی تهران جراحی شدم 

عزیزم شما از دکترتون راضی هستین؟؟ شماره تلفنی ازشون دارین؟ 

دکتر جراح یا دکتر شیمی درمانی ؟ دکتر جراحم پروسفور محمد اسماعیل اکبری کلینک آذر 

دکتر آنکلوژیم دکتر  ده دشتی هستن که کارشون عالیه ولی شمال هستن ایشون تهران نیستن

سلام عزیزم من ریزش مژه و ابرو‌ نداشتم فقط یکم کم پشت شد ابروهام  موهام کلا ریخت والان همه در ا ...

عزیزم غدد لنفاویتون درگیر شد؟ چرا برای بعضیا میریزه مژه و ابروشون مامانم میخواد شیمی درمانی بشه نگرانم

سلام عزیزم من ریزش مژه و ابرو‌ نداشتم فقط یکم کم پشت شد ابروهام  موهام کلا ریخت والان همه در ا ...

عزیزم یعنی 5 ماهه در اومد موهاتون تو رو خدا ببخشید مامانم خیلی نگرانه، توصیه ای داری برای کسایی که شیمی درمانی میشن؟ 

عزیزم غدد لنفاویتون درگیر شد؟ چرا برای بعضیا میریزه مژه و ابروشون مامانم میخواد شیمی درمانی بشه نگرا ...

غدد لنفاویم درگیر نبود 

فاصله بین شیمی درمانی دوهفته ای بود واسه همین سنگین نبود دوز داروها معمولا از دوز چهارم به بعد مشخص میشه دوهفته ایی یا سه هفته ایی هستش اگه دوهفته ی بار باشه مژه ابروها نمیریزه 

عزیزم یعنی 5 ماهه در اومد موهاتون تو رو خدا ببخشید مامانم خیلی نگرانه، توصیه ای داری برای کسایی که ش ...

بله عزیزم نگران نباش اصلا موها یه ماه بعد شیمی در میاد این چه حرفیه سوالی داری بپرس عزیزم 

تو این دوره باید به تغذیشون خوب برسین  چون چهار دوز اول بشدت تهوع آوره و چهار دوز دوم استخون درد داره

باشه عزیزم اشکال نداره صبح بیام پسرم تب داره برم بهش برسم

باشه عزیزم نگران نباش میگذره این روزا  مراقب پسرت باش استرس نده به بچه چون بچه ها بخاطر حال بد ما استرس میگیرن