دوستان من زیاد دیدم تو سایت که به فمینیستا توهین میکنن و اصلا مطالعه نکردن که بفهمن معنی دقیقش چیه! برای همین میخوام یه توضیحی درمورد فمینیسم و فمینیست بدم 🌱
فمینیسم بر این باوره زن و مرد برابرن و هیچ یک برتری ندارن اونا باید در سیاست، اجتماع، اجتماع و... برابر باشن. فمینیسم باور داره که همه باید تو سطوح یکسان باشن و هیچ یک به خاطر جنسیتش دچار تبعیض نشه.
خب حالا فمینیست کیه؟
🔴فمینیست کسیه که از مکتب فمینیسم پیروی میکنه
🔴فمینیست کسی نیس که سعی کنه زن رو برتر از مرد نشون بده.
🔴فمینیست به زن یا مرد بودن فرد ربطی نداره( یعنی یه مرد هم میتونه فمینیست باشه)
انواع فمینیست:
🔴فمینیست لیبرال
🔴فمینیست فرهنگی
🔴فمینیست اقتصادی
🔴فمینیست رادیکال(❌بدترین نوع فمینیست❌)
❌حالا یه سوال!! چرا اسم فمینیست برای زنان هست اگه هدفش برابریه؟!
چون که زنان در طول تاریخ بهشون بیشتر ظلم شده و همیشه با تبعیض جنسیتی مواجه بودن فمینیسم دنبال این نیست که زنان رو بیاره بالا و مردا پایین هدفش برابریه✔
🔵فمینیسم نمیگه که شما هویتتون رو تغییر بدین فقط میگه زنان حق انتخاب داشته باشن هیچ باید و نبایدی در کار نیست✔
🔵فمینیسم مرد هارو تخریب کنه اگه یه جنسیت مورد توجه نباشه پس فمینیسم نیست❌
🔵اگه اعتقاد دارین که زنان و مردان باید فرصت برابر داشته باشن پس فمینیست هستین✔
اصول فمینیسم حقیقی:
ما نمیتونیم خودمون رو فمینیست بدونیم و پسران رو از حق نشون دادن احساسات محروم کنیم❌
هر کار و مهارتی که به دختران جوان یاد میدیم باید به پسران جوان هم یاد بدیم✔
باید به دختران و پسران وظایف یکسان داده بشه که با چالش های برابر روبه رو بشن✔
نباید بگیم که شغل ها، رنگ ها، مورد علاقه ها و رفتار ها زنانه مردانه هستن( زن و مرد فقط از لحاظ جسمی تفاوت دارن)
و در آخر....
دوستان از هر جنبشی افراد افراطی و تندرو وجود داره ولی دلیل نمیشه به یه مکتب توهین کنین و فکر کنین فمینیسم یه جنبش مرد ستیزه!! کافیه چند تا کتاب بخونین تا معنیشو متوجه بشین🌱
کساییم که قبول ندارن پس تو تاپیکا منو ریپ نزنن و بحثی نکنن و اینکه هرچی میخواین بگین من افتخار میکنم که فمینیستم✌🏻خب من دیگه توضیحمو دادم واسه اون یه عده که توهین میکنن میخواین قبول کنین نمیخواین نکنین شبتون خوش💜