2777
2789
عنوان

🔴توضیح درمورد مکتب فمینیسم🔴

780 بازدید | 0 پست

دوستان من زیاد دیدم تو سایت که به فمینیستا توهین میکنن و اصلا مطالعه نکردن که بفهمن معنی دقیقش چیه!  برای همین میخوام یه توضیحی درمورد فمینیسم و فمینیست بدم 🌱

فمینیسم بر این باوره زن و مرد برابرن و هیچ یک برتری ندارن اونا باید در سیاست، اجتماع، اجتماع و... برابر باشن. فمینیسم باور داره که همه باید تو سطوح یکسان باشن و هیچ یک به خاطر جنسیتش دچار تبعیض نشه.

خب حالا فمینیست کیه؟

🔴فمینیست کسیه که از مکتب فمینیسم پیروی میکنه

🔴فمینیست کسی نیس که سعی کنه زن رو برتر از مرد نشون بده.

🔴فمینیست به زن یا مرد بودن فرد ربطی نداره( یعنی یه مرد هم میتونه فمینیست باشه)

انواع فمینیست:

🔴فمینیست لیبرال

🔴فمینیست فرهنگی

🔴فمینیست اقتصادی

🔴فمینیست رادیکال(❌بدترین نوع فمینیست❌)

❌حالا یه سوال!! چرا اسم فمینیست برای زنان هست اگه هدفش برابریه؟!

چون که زنان در طول تاریخ بهشون بیشتر ظلم شده و همیشه با تبعیض جنسیتی مواجه بودن فمینیسم دنبال این نیست که زنان رو بیاره بالا و مردا پایین هدفش برابریه✔

🔵فمینیسم نمیگه که شما هویتتون رو تغییر بدین فقط میگه زنان حق انتخاب داشته باشن هیچ باید و نبایدی در کار نیست✔

🔵فمینیسم مرد هارو تخریب کنه اگه یه جنسیت مورد توجه نباشه پس فمینیسم نیست❌

🔵اگه اعتقاد دارین که زنان و مردان باید فرصت برابر داشته باشن پس فمینیست هستین✔

اصول فمینیسم حقیقی:

ما نمیتونیم خودمون رو فمینیست بدونیم و پسران رو از حق نشون دادن احساسات محروم کنیم❌

هر کار و مهارتی که به دختران جوان یاد میدیم باید به پسران جوان هم یاد بدیم✔

باید به دختران و پسران وظایف یکسان داده بشه که با چالش های برابر روبه رو بشن✔

نباید بگیم که شغل ها، رنگ ها، مورد علاقه ها و رفتار ها زنانه مردانه هستن( زن و مرد فقط از لحاظ جسمی تفاوت دارن)

و در آخر....

دوستان از هر جنبشی افراد افراطی و تندرو وجود داره ولی دلیل نمیشه به یه مکتب توهین کنین و فکر کنین فمینیسم یه جنبش مرد ستیزه!! کافیه چند تا کتاب بخونین تا معنیشو متوجه بشین🌱

کساییم که قبول ندارن پس تو تاپیکا منو ریپ نزنن و بحثی نکنن و اینکه هرچی میخواین بگین من افتخار میکنم که فمینیستم✌🏻خب من دیگه توضیحمو دادم واسه اون یه عده که توهین میکنن میخواین قبول کنین نمیخواین نکنین شبتون خوش💜

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘