2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
رسم خاصی نیست والا بیشتر منظورم این بود مرداشون خیلی غیرتی هستن که زندگی رو واسه زنا سخت کرده این غی ...

کجا تعصبی هستن 😐

من کرمانشاهم اکثر زن ها آزاد و راحتن 

تو خیابون ها ام راه بری معلومه روشن فکرن 

چه آدمهایی که به آرزوهاشون نرسیدن... و رفتن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم کوردم

😍😍عشق فقط یه کلام کرد ایران وسلام🤍خیلی خوبید❤️❤️

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

منم شمالی ام شوهرم کورده و مردستان زندگی میکنم کوردا خوبن مهربون باشی باهات مهربونن ب پر و پاشو بپیچ ...

خوب یادگرفتی عروس 😂😂😂❤

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
والا الان مقداری بهتر شده ولی اصلا رسمای خوب و جالبی نداریم.بیشتر رسم داشتن زن رو زندانی کنن.الان خی ...

ما با یه خانواده وصلت کردیم اونام عروس رو زندانی میکردن خواهرم رفته بود سر کوچه چایی موکب محرم خورده بود در حد مرگ خواهرمو زده بود و فحش و تهدید به مرگ که من اماما رو قبول ندارم تو میری چاییشون میخوری و فلان…ما که طلاقشو گرفتیم ولی خب فهمیدیم هر کسی باید با همزبون خودش وصلت کنه وصلت ما اشتباه بود درسته هرجایی خوب و بد داره ولی ازدواج همشهری خیلی بهتر از راه دوریه

جوونا هم اینجوری میپوشن ؟ کاش شهر ما هم بیشتر لباس کوردی میپوشیدن من راحت میشدم از این مانتو شلواری ...

اره اگه دوست داشته باشن 

من خودم پیرانشهر ساکنم و خیلی ب شهرای اطراف سفر میرم 

دوبارم خودم با لباس کردی رفتم بازار خیلی خوبه اون حس صمیمیت ک موج میزنه عاشقش میشین 

اون همه صفا و مهربونی و مهمون نوازی واقعا عالیه 

جالبه ازادی که تو عروسی و مهمونی ماها هست الانم که الانه فارسا به ندرت دارن ما ختی رقص کردی مپن هم ا ...

نمیدونم این شایعه که کردا متعصبن از کجا اومده 😂

با شهر های دیگه مقایسه کردم خدایی تو عروسی مختلط و آزادی حجاب رو دست نداریم ✌️😁

چه آدمهایی که به آرزوهاشون نرسیدن... و رفتن

اره اگه دوست داشته باشن  من خودم پیرانشهر ساکنم و خیلی ب شهرای اطراف سفر میرم  دوبارم خو ...

سنندج خیلی کم لباس کردی میپوشن کاش عادی بود من همش لباس کردی میپوشیدم ...متنفرم از مانتو شلوار و ست کردن و داستاناش 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ما با یه خانواده وصلت کردیم اونام عروس رو زندانی میکردن خواهرم رفته بود سر کوچه چایی موکب محرم خورده ...

شاید باورت نشه ولی حتی پنج انگشت دست هم مثل هم نیستن

از این جور مردا تو ترک هم زیاد هست. خودم ترکم میبینم