2777
2789
عنوان

کورد ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 270 پست
عزیزمممم😍😍 کوردی یاد بگیر آسونه به نظرم یادگیریش

در حد چند تا قربون صدقه بلدم 😆

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصل اینکه ایرانی فداتشم آدم خوب بودن نژاد نمی‌شناسه 🙂گیانگم 

اره همه از یک خاکیم. ❤

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره همه از یک خاکیم. ❤

دقیقااااا هر قومی که باشی اما ایرانی هستی❤️🇮🇷

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اینا همشونو بر میدارن هیچی برا من و تو نمیمونه  کمتر تعارف کن😂

نه بابا دختر زیاده بذار به همه برسه اینقدر خسیس نباش یکی واسه تو بسه😂البته کاملا شوخیه عزیزم🤍

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

😂😂😂انشالله قسمت بشه

امیدوارممم🙂❤

😂😂😂😂😂😂ایی بریاممم😂😂😂ع این زاویه نگا نکرده بودم  ولی خیر فرس 😂🖐️

منم😂😂😂😂😂😂😂

همشو ببخش ب من چ ، یکی رو ذخیره دارم تقریبا ی اپشنایی داره ولی ن کامل😂😂😂تا ببینم چی پیش بیاد

تو بمون بدون شوهر😒

ای پرچمت ما را کفن❤                                            
عین من یه مدت تصمیم گرفتم برم کردستان زندگی کنم ولی شرایط نشد برم

رفتی بیا منم ببر توروخدا 🙂

قربون همتون....من کورد اصیلم...رسم‌معاینه جاز برای دختر نیست...خانواده دختر هر چی در توان پدر عروس ب ...

من ام ترک ام عاشق کردها هستم واقعا خیلی ادم های خوب وباغیرت هستن چه بلوچ باشه چه کرد باشه چه عرب همشون عالین 

منم😂😂😂😂😂😂😂 همشو ببخش ب من چ ، یکی رو ذخیره دارم تقریبا ی اپشنایی داره ولی ن کامل😂😂😂تا ببی ...

😂😂😂😂😂😂انشالله بش برسی 

مجردیم خوبه😂😂😂ولی خو خدایی احساس میکنم فقط باید زن ی کورد بشم در اینده😐😂در غیر این از تفاوت فرهنگ شیت میشم 

رفتی بیا منم ببر توروخدا 🙂

باهم میریم✌️😂🤍