2777
2789
اتفاقا حقوق خونده ی ایرانم

ببین چیزی که تو کتابا میارن و تو دانشگاه می‌خونی با اونی که تو واقعیت اتفاق می‌افته خیلی فرق داره خیلی 

مثلا شما برو شهرداری اینقد زمین و ملک مشکل دار هست که با چند میلیون رشوه یه شبه بی مشکل شدن 

سر کوچه خونه برادرشوهرم تو بهترین و گرونترین محله شهر یه ملک قدیمی بود که تمام خونه های دیگه رو ساخته بودن و عقب نشینی داشتن و کوچه عریض شد فقطاون ملک مونده بود ساختن و یک سانت نرفتن عقب یعنی علنا رشوه داده بودن هرچی همسایه ها شکایت کردن هیچ نتیجه‌ای نداشت چون فقطبه خاطر اون ملک سر کوچه باریک بود 

میبینی؟ همه چی همینجوریه تو قانون اینجوریه که ملک قدیمی باید عقب نشینی داشته باشه که کوچه های قدیمی باریک عریض بشن ولی عملا با پول میشه همه جور قانون شکنی کرد

منتظر اتفاقات خوبم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی دیگه رو میتونه به جای زن‌اول ببره  حتی میتونه زیر میزی بده

نیازی به رشوه وغیره نداره 

قانونی می تونه 

اجازه زن اول برای ازدواج شرط نیست چه دائم چه موقت 

فقط اگه همه بندهای عقدنامه رو امضا کرده باشن زن اول بعد از ازدواج دائم رسمی می تونه طلاق بگیره

نیازی به رشوه وغیره نداره  قانونی می تونه  اجازه زن اول برای ازدواج شرط نیست چه دائم چه ...

در  قانون مدنی، ازدواج مرد بدون اجازه همسر ضمانت اجرایی دارد به این صورت که مرد  با داشتن زن اول میتواند همسر دوم نیز اختیار کند ولی در صورت عدم رضایت همسر اول، علاوه بر اینکه مرد نمی تواند ازدواج دوم را ثبت نماید، همسر اول نیز به استناد شروط ضمن عقد سند ازدواج می تواند تقاضای طلاق نماید.

بنابراین مرد می تواند بدون اجازه همسر اول ازدواج نماید ولی نمی تواند ثبت محضری نماید که برای ثبت محضری ازدواج دوم یا باید رضایت همسر اول باشد یا رای الزام زوج به ثبت رسیده باشد 

در  قانون مدنی، ازدواج مرد بدون اجازه همسر ضمانت اجرایی دارد به این صورت که مرد  با داشتن ...

محضر دارها راهشو بلدن یه فرمی هست پر می کنن زن دوم میگه این آقا منو عقد کرده ولی ازدواجم رو ثبت نکرده میبرن دادگاه بلافاصله یه نامه میده محضر ثبت میکنه دو ساعت بیشتر زمان نمیبره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز