2777
2789
باهام قشنگ رابطه داريم تقريبا هرروز ولي پرخاشگرشده انگار دنبال دعواس

ببینید باید یسری موارد بررسی کنید، 

چندوقته دقیقا شروع شده، 

آیا مشکل کاری یا مالی داره، به لحاظ مسئولیت پذیری زندگی و بچه تو مضیقه قرار داره؟

کیفیت روابط زناشوییتون تغییر کرده یا نه؟

از جانب شما محبت و توجه رو میبینه نسبت به قبل از بدنیا اومدن بچه؟

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزه دلم آدمی که اویزونه آویزون پول طرفه دیگه عاشق چشم ابرو که نیست همه الان تو این روابط دنبال کسی هستن که براشون پول خرج کنه بعدشم میگی رابطتون خوبه فقط پرخاشگرع خب همینو ی شب که حالتون خوب بود ازش بپرس بگو چرا ناراحتی 

شاید بهتر باشه باهاش صحبت کنید سر یه فرصت مناسب و در آرامش...اونم نه با جنبه سوال پیچ کردن و گیر دادن یا سرزنش کردن، مثلا بهش بگید به نظر میرسه چندوقتی رفتارت یکم تند شده یا ...هر چیز دیگه ای که حالت توصیفی داشته باشه نه تفسیر رفتارش، چون مثلا شما الان بدون اینکه شواهد کافی داشته باشید دارید حدس خیانت میزنید و بهش برچسب میزنید ناخواسته، 

پس سعی کنید علت تغییر رفتارش رو از خودش جویا شوید اونم با کلمات و جمله بندی درست، ببینید خودش چه جوابی بهتون میده 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

جمله توصیفی، یعنی اینکه دقیقا عین چیزی که اتفاق نیفته رو ما توصیف میکنیم، مثلا میگم اونروز وقتی این اتفاق افتاد...

جمله تفسیری، یعنی بار معنایی و تفسیر شخصی بچسبونیم به اتفاقی که افتاده، مثلا بگیم آره تو فلان روز مثلا به من بی محلی کردی یا بامن عصبی بودی...چون در اکثر مواقع معمولا ما اتفاقات رو تفسیر میکنیم نه توصیف، در حالیکه منظور طرف مقابل چیز دیگه ای ممکن باشه، 

رعایت این مسأله توی روابط زناشویی خییلی مهم. همین بحث توصیفی و تفسیری صحبت کردن

یکم بیشتر و دقیقتر توضیح بدید لطفا مشکلتون رو، شاید بتونم کمکی بهتون کنم 

تاقبل به دنيااومدن دخترم همه چي عالي بود ولي بعدبه دنيااومدن دخترم اخلاق شوهرم عوض شد بعد زايمانم عين پروانه بالا سرم ميچرخيد ولي خودش ميگه قدر نشناس شدي عوض شدم

گفتم پرسيدم ميگه خيلي بهت خوبي كردم قدرمو ندونستي 

چطور؟ 

چه انتظاری داشته که برآورده نشده از سمت شما؟

تاقبل به دنيااومدن دخترم همه چي عالي بود ولي بعدبه دنيااومدن دخترم اخلاق شوهرم عوض شد بعد زايمانم عي ...

درسته...مثلا شما بهش اعتراضی کردید چیزی گفتید نمی‌دونم توقعی داشتید یا چی؟ در بعضی مواقع هم بعد از زایمان بعضی از آقایون احساس میکنن که توجه کافی قبل رو از همسرشون نمی‌گیرن و ممکنه بهانه گیر بشن..اگر فکر میکنید به این علت نیست، دقیقا بررسی کنید ببینید چه گله و شکایت‌هایی داره و اینکه میگه قدرمو نتونستی منظورش چیه دقیقا و کجارو میگه، چون خود شما جواب این سوالات قاعدتاً بهتر میدونید.

برای حل شدن این مسأله و اصطلاح کردن ارتباطاتتون، اول ریشه رو پیدا کنید، ببینید اگر جایی باید تغییر رفتار و رویه بدید انجام بدین، متقابلاً ایشون هم رفتارشون تغییر می‌کنه با شما، 

اما اینکه بیاید بشینید و یهو فکر خیانت کنید آیا چیزی درست میشه؟ جز اینکه کار رو خرابتر میکنید 

درسته...مثلا شما بهش اعتراضی کردید چیزی گفتید نمی‌دونم توقعی داشتید یا چی؟ در بعضی مواقع هم بعد از ز ...

من الان اخلاقم ورفتارم باشوهرم خيلي خوب شده ولي قبلا بدبودولي الان براشوهرم خيلي بده خيلي بادوستاشه شب ساعت ٩مياد خونه درحالي كه قبلا همش پيشم بود فقط صبح هاكه كارش بود بعداز ظهر همش پيشم بود بعدساعت٢

من الان اخلاقم ورفتارم باشوهرم خيلي خوب شده ولي قبلا بدبودولي الان براشوهرم خيلي بده خيلي بادوستاشه ...

پس یعنی به نوعی میخواد تلافی کنه گذشته رو؟