gandommm12 مدیر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 عنوان سابلیمیال | مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 55 پست خواستم نتیجه هایی ک از ساب گرفتم بگمساب چشم گوش دادم چشمام روشن تر شده کمی ساب بینی بینیم سر بالا تر شدهالبته جزئنی و هنوز کار دارهساب پوست سفید پوستم کمی روشن تر شدهدر کنارش حالم هم خیلی عالی شدهکسایی ک نمیدونن ساب چیه سوال نکنن لطفا 1401/10/20 | 19:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandommm12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 اره نتایج ارمانو دیدم خ جالبه نیایشم بینیش سفارشی بود گذاشته بود بیشتر من پرنسس ... من همون بینی نیایش رو میگوشم
دخترکpکهکشان عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 158 من همون بینی نیایش رو میگوشم بگوش بوستر الهی پرنسسم بگوش نتایجت سری میشه این خیلی برام جالبه چون آدمایی ک خیلی انرژی بالایی دارن ومدام شادند میخندن از داخل افسردن و دارن تباه میشن
gandommm12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 یکی از هم کلاسیام میگفت شبیه جن میشی ابرو مشکی با چشم خیلی روشن نمیاد چ بیشعور آدم باید خودشو دوس داشته باشه میشه عکس چشاتو ببینم🥺🧡
gandommm12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 بگوش بوستر الهی پرنسسم بگوش نتایجت سری میشه تو کانال نیایش هست؟
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 مهم نیست مهم خودمم ک متوجه شدم بعدم عکس هارو اگه کنار هم بذارین متوجه تغییرات میشین&nb ... عزیز دلم فقط جهت عکسا فرق کرده .این باعث شده فکر کنی عوض شدی .در هر صورت خوشگلی هم بینیت هم پوستت .😍😍 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
دخترکpکهکشان عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 158 تو کانال نیایش هست؟ ن پرنسس یخی خدش چنل داره:))))))) این خیلی برام جالبه چون آدمایی ک خیلی انرژی بالایی دارن ومدام شادند میخندن از داخل افسردن و دارن تباه میشن
پیشی_ملوسی عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1668 چ مشکلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دقیقا؟؟؟؟؟ کی اینارو گفته 🥺😄 نمیدونم میگن عوارض میاره سر درد مشکلات عصبی🥺💔
gandommm12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 نمیدونم میگن عوارض میاره سر درد مشکلات عصبی🥺💔 خیر من ۱ ماه گوش میدم حالم عالی شدهاعصابم عالی شده
gandommm12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 عزیز دلم فقط جهت عکسا فرق کرده .این باعث شده فکر کنی عوض شدی . در هر صورت خوشگلی هم بینیت هم پوستت ... ن گلم اتفاقا از هر جهت ک فکرشو بکنی عکس گرفتم اینجا هم اصلا جهت تعییر نکرده و اینکه تو ایینه هم چشم دارم میبینم 😄کور نیستم
gandommm12 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 ن گلم اتفاقا از هر جهت ک فکرشو بکنی عکس گرفتم اینجا هم اصلا جهت تعییر نکرده و اینکه تو ایینه ... همه متوجه تغییرات شدن پایین بینیم کاملا جمع شده جهت عکس یکیه چون بینیم تعییر کرده فکر میکنی جهت عکس تغییر کرده
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 ن گلم اتفاقا از هر جهت ک فکرشو بکنی عکس گرفتم اینجا هم اصلا جهت تعییر نکرده و اینکه تو ایینه ... خدا نکنه این چه حرفیه .ایشالا که موفق میشی. 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲