ziizii72m مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 11817 عنوان شهر فرش 1189 بازدید | 18 پست سلام کسی تازگی ها رفته شهر فرش میخوام تابلو فرش بخرم ⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔ 1401/10/20 | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziizii72m مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 11817 رفتم ولی فرش خریدم تابلوهاشو ندیدم قیمتاش خوب بود مامانم اینا ۳ سال چیش فرش خریدن تازه ی یخچال هم برنده شدن ⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7579 رفتم ولی فرش خریدم تابلوهاشو ندیدم فرشاش خوب هستن؟ تهرات فقط داره؟ برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
بارانی۱۹۹۲ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1080 قیمتاش خوب بود مامانم اینا ۳ سال چیش فرش خریدن تازه ی یخچال هم برنده شدن اخی چه خوش شانسوالا من یه ارکوپال بیرون قیمت داشتم تو شوش ۱۳۰۰ بوداینجا میگفت ۱۱۰۰ولی یه جا عمده فروش بود تو تهران میگفت ۹۵۰حالا قیمت رو خودت بسنجفرش هم من دستباف گرفتم فرش دستباف قیمت نداره که همین طرح ریز ماهی ۲۰ تومنم هست ۱۰۰ میلیونم هستمن ۷۰ گرفتم
بارانی۱۹۹۲ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1080 اخی چه خوش شانس والا من یه ارکوپال بیرون قیمت داشتم تو شوش ۱۳۰۰ بود اینجا میگفت ۱۱۰۰ ولی یه جا عم ... عهمن از بس هی شهر فرشو بقیه جاها رفتم قاطی کردمشرمنده الان به مامانم گفتم شهر فرش گفت نه تو از سرای ایرانی گرفتیببخشید ببخشید
بارانی۱۹۹۲ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1080 فرشاش خوب هستن؟ تهرات فقط داره؟ من اشتباه کردم عزیزمشهر فرش رفته بودم ولی از سرای ایرانی که تو قمه گرفتم
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7579 من اشتباه کردم عزیزم شهر فرش رفته بودم ولی از سرای ایرانی که تو قمه گرفتم منم میخوام فرش برای جهيزيم بخرم گفتم اگه می ارزه برم سرای ایرانی یا همین شهر فرش برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
بارانی۱۹۹۲ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1080 منم میخوام فرش برای جهيزيم بخرم گفتم اگه می ارزه برم سرای ایرانی یا همین شهر فرش ببین اگه میخوای نقدی بخری برو مولوی یا هفت تیرشاید قیمت ارزونتر پیدا کنیولی من نمیتونستم این مبلغ رو نقدی بخرمقسطی گرفتم برام میارزیدبهتر از وامهنه ضامن میخواد نه دنگ و فنگ وام رو داره
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7579 ببین اگه میخوای نقدی بخری برو مولوی یا هفت تیر شاید قیمت ارزونتر پیدا کنی ولی من نمیتونستم ... من اگه اگه وام ازدواجمو بدن نقد میخرم وگرنه میرم قسطی سرای ایرانی. 8 ماهه منتظر وام ازدواجمم برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
بارانی۱۹۹۲ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1080 من اگه اگه وام ازدواجمو بدن نقد میخرم وگرنه میرم قسطی سرای ایرانی. 8 ماهه منتظر وام ازدواجمم خیره عزیزمبهترین رو میخریبنداز گردن همسر محترم 😁من فرش جهازمو شوهرم خریدتو شرایط اینا نبودا من انداختم تو مخش و اونم خرید توام بنداز تو مخ همسر جانوالا باباهامون خون نکردن دختر دار شدت که
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7579 خیره عزیزم بهترین رو میخری بنداز گردن همسر محترم 😁 من فرش جهازمو شوهرم خرید تو شرایط اینا نبودا ... دوتا اون میخره سهمشه.. من سهم خودمو میخرم. يخچال تی وی میز تی وی خوشخواب و دوتا فرش و چندتاچیز گفتم بخره برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
بارانی۱۹۹۲ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1080 دوتا اون میخره سهمشه.. من سهم خودمو میخرم. يخچال تی وی میز تی وی خوشخواب و دوتا فرش و چندتاچیز گفتم ... خونت بزرگه ۴ تا فرش بگیری؟
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7579 خونت بزرگه ۴ تا فرش بگیری؟ دوتا 9 برای پذیرایی دوتا 6 اتاق خوابا.. برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
بارانی۱۹۹۲ عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 1080 دوتا 9 برای پذیرایی دوتا 6 اتاق خوابا.. خیلی مبارکه عزیزمفقط برای شادی و خوشی استفاده بشهکلی خوشبخت بشی