2777
2789
عنوان

عکسم

142 بازدید | 15 پست

من ی روتین گرفتم آبرسان کلینک ژل شستشوی باباریا تونر تی تری ک سرم نیاسینامید و پیلینگ اوردینری استفاده می‌کنم البته پیلینگ تا حالا استفاده نکردم فقط نیاسینامید زدم الان پوستم ریخته بیرون بنظرت الان میتونم پیلینگ استفاده کنم یا نه بخدا آرزومه پوستم سفید و صاف بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط یه مدت گلیسیرین استفاده کن عزیز دلم و از نتیجه اش شگفت زده بشی نیازی به این همه پول خرج کردن نیس ...

من زدم با اب لیمو به دستم دستم سیاه سیاه شد برا همه جواب نیس مثل گلاب ک برا خیلیا عالیه برا من جواب نداد

من فقط هر وقت از حموم میام بیرون میزنم پوستم همیشه با طراوته اتفقا چند روز پیش یه آشنای قدیمی دیده م ...

خیلی خوبه اگه واقعا اینجوری باشه.امروز میگیرم ممنون..از عطاری باید بگیرم؟

گفدن تنها سیاه میشه شما هم از دارو خونه خریدین؟چ مارکی خریدین؟من پوستم گندمیه شما پوستت روشنه ن؟

احتمالاً همو آبلیمو باعث سیاه شدن پوستت شده ببین گلیسیرین که میزنی پوستت گرم میشه خون رسانی صورتت بهتر میشه آبلیمونزن تنها امتحان کن یه هفته فرقشو میفهمی نه پوست منم متوسط بود نه سفید نه سبزه ولی الان بدون چروک لک هست 36سالمه 

احتمالاً همو آبلیمو باعث سیاه شدن پوستت شده ببین گلیسیرین که میزنی پوستت گرم میشه خون رسانی صورتت به ...

باشه عزیزم البته من پوستم چربه اگه جوش نزنم خوبه حالا امتحان میکنم