2789
سکه گرمی سرچ کردم همه میگن ضرره باز طلا مستعمل بهتره 

من گرفتم قبلنا حتا گرمی های خیلی ارزون مثل ۵۰۰ تومن.  و بعد گرونتر شده فروختم

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
من گرفتم قبلنا حتا گرمی های خیلی ارزون مثل ۵۰۰ تومن.  و بعد گرونتر شده فروختم

اول همین فکر کردم بعد دیدم همه میگن موقع فروش ارزونتر برمیدارند ازتون به خاطر همون میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکم پول بذاره رو ۱۲ میلیون و زمین بخره؟! منظورت از یکم چقدره؟  الان زیر ۳۰۰ ۴۰۰ تومن زمین هست؟ ...

زمینایی هم وجود دارن با وسعت کمتر برا این کارا

قراره پس انداز باشه نه برای سرمایه گذاری

یکی از اقواممون این کارو کرد

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق

نهایت دو سه متر توی یه جای خیلی خیلی پرت میتونه زمین بخره😁

این که کدوم منطقه باشی هم ربط داره

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق

داری شوخی میکنید دیگه ؟

نه 

قرار نیست برین زمین ۳۰۰ متری بخرین که

گفتم حالا به بقیه

اخه طلا و دلار و اینا ارزششون ممکنه بیاد پایین

ولی زمین یا چیزی مثل اون نه

دوره های آرایشگری و زیبایی ام میتونین برین ک بعد ازش کسب درآمد کنین😍

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️