2777
2789
عنوان

زایمان کردم🤩😍

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست
راضی بودی؟دولتی یا خصوصی؟منک خیلی میترسم نمیدونم کدوم انتخاب کنم

نیمه خصوصی،عالی بود رسیدگیشون،ولی خب درد که هردو تاش داره و طبیعی و سزارین ولی طبیعی فقط همون لحظه اس،اما سر تا چهل روز اذیتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سه ماه دیگه زایمان میکنم سزارین ولی وقتی بهش فکر میکنم استرس میگیرم از عمل نمیترسم از بعدش که می ...

منم سزارین شدم،شیاف بهترین گزینه تسکین درده،  

به شما هم توصیه میکنم استفاده کنید،ازامپول  هم موثر تره

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
نه بابا خوشبحالت سزارینی،من ک با طبیعی مردم و زنده شدم هزاربار

آره طبیعی خیلی سخت تره من عمرا طاقت بیارم شانس آوردم سزارین شدم سر پسرم 15 سال پیش که عمل کردم اصلا نیومدن شکممو فشار بدن ولی هرکی کی رو تا الان دیدم میان شکمشون به طرز فجیحی فشار میدن که لخته خون نمونه فکر کن اون همه بخیه داشته باشی بعد یکی با تمام زورش بیفته رو شکمت😩

آره طبیعی خیلی سخت تره من عمرا طاقت بیارم شانس آوردم سزارین شدم سر پسرم 15 سال پیش که عمل کردم اصلا ...

این فشار که میگید بیشتر برای طبیعی هست،سزارین حین عمل لخته هم تخلیه میشه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید