2789
الان من نیلوفر بهبودی ام؟؟؟؟عکسمو گذاشتم تاکسیو قضاوت نکنین 

منکه نمیدونم کیه  بچ ها بزنین گوگل ایشونو😐ببینیم کیه😂

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
ن خطه قرمز ن اون گوشه چشمت انگار ت رفتگی داره حس کردم سالک بوده اره؟ چون من ی کوچولو دارم برا همون ...

نمیدونم کجاش میگی عزیزم 

سالک اصلا چی هست ؟ 

الان یه عکس بدم شات بگیر روش خط بکش بفرست 

دوری و من ته دنیام ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بابا خدای جذابیته

😎😎

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
ن بابا یه پا نانسی عجرمی

مسخره نکن ابجی واقعا ناراحت شدم هنگار چشم سبزا خیلی کمن ی عکس گذاشتم همه گفتن فیک یانیلوفربهبودی بخدا مجبورشدم عکسمو بزارم که اینقدادموقضاوت نکنن

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)
نمیدونم کجاش میگی عزیزم  سالک اصلا چی هست ؟  الان یه عکس بدم شات بگیر روش خط بکش بفرست&n ...

پس من اشتباه دیدم 

یک لک رو پوسته

ن عزیرم بیخیال😻حرف خودت سندع

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
عزیزم    فدات بشم گلی

خدانکنه😇🥰😍

قربون قد و بالات❤️‍🔥

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
مسخره نکن ابجی واقعا ناراحت شدم هنگار چشم سبزا خیلی کمن ی عکس گذاشتم همه گفتن فیک یانیلوفربهبودی بخد ...

مسخره نیست خب نانسی هم چمشاش اینجوریه اون لنزه ولی

بهراد   بهار عاشقتونم
الان من نیلوفر بهبودی ام؟؟؟؟عکسمو گذاشتم تاکسیو قضاوت نکنین 

ای بابا ....دلم گرف بس ک خوشگلی 

جذابی واقعا 

ولی من .......دلم واسه خودم سوخت   

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

[QUOTE=268511817]خدانکنه😇🥰😍 قربون قد و بالات❤️‍🔥[/QUOTعزیز دلمی مهربون مرسی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

ای بابا ....دلم گرف بس ک خوشگلی  جذابی واقعا  ولی من .......دلم واسه خودم سوخت   & ...

بختت بلند و قشنگ باشه دخترم زیبایی زیاد مهم نیست..خوشبخت باشی  

بهراد   بهار عاشقتونم