2777
2789
ببین اگه منظورت اینه ک ب طرف پول دادی و حالا برمیگردونه و مثلا رفته باهاش ی ماشین خریده زده ب نام یک ...

ببین میترسم اس و پاس باشه و کلا با تظاهر و دروغ خاسته باشه ی پولی از ما بگیره و هیچی هم نداشته باشه مثلا همون مغازه هم به نامش نباشه وای خدا خودت رحم کن فعلا که چکش برگشت خورده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا واسه مهریه میشه من شوهرم خونه ماشین همه چیو زده به اسم خانوادش اولین بار گواه بابا عموشواورد ق ...

قانون جدید میدونم اینجوریه باز تو نت بزنه میاره ک الان چجوری شده 

ببین میترسم اس و پاس باشه و کلا با تظاهر و دروغ خاسته باشه ی پولی از ما بگیره و هیچی هم نداشته باشه ...

ببین‌این مهریه نیست ک دادگاه بگه طرف نداره پس میتونه نده

یارو پول قرض کرده 

شما اگه سفته ای چکی چیزی داری میبری دادگاه استعلام‌میگیرن اگرم نداشته باشه میتونی شکایت کنی براش حبس بزنن 

یا این کارو میکنی یا قرار دادی میبندی ک طرف کار کنه ماهانه ی مبلغی بهتون برگردونه ته تموم شم مثل قسط وام

سلام بله خداروشکر 

خدا رو شکر

تورو خدا دعا کن چک ما هم پاس بشه آخر آبان. طرف کلاهبردار دراومده. ۲۰۰ چک داده. بقیشو هم در رفت و فرار کرد.اگه پاس نشه چه کنیم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
خدا رو شکر تورو خدا دعا کن چک ما هم پاس بشه آخر آبان. طرف کلاهبردار دراومده. ۲۰۰ چک داده. بقیشو هم ...

فرار کرده ؟یعنی هیچ آدرسی چیزی ازش ندارید ؟؟

خدا لعنت کنه هر کسی رو که برای بقیه دردسر درست میکنه دعا میکنم زودتر نجات پیدا کنید و پولتون دستتون برسه

فرار کرده ؟یعنی هیچ آدرسی چیزی ازش ندارید ؟؟ خدا لعنت کنه هر کسی رو که برای بقیه دردسر درست میکنه د ...

معامله ماشین کردیم. آدرس الکی تو قولنامه نوشت به اسم یه زن زده ماشینو. چک هم به اسم یکی دیگه داده معلوم نیست کیه. 

ماشینو به نامش زدیم. غیب شد بقیه پولم نداد

معامله ماشین کردیم. آدرس الکی تو قولنامه نوشت به اسم یه زن زده ماشینو. چک هم به اسم یکی دیگه داده مع ...

مگه میشه الکی چک کشیده باشه ؟؟شما مگه مشخصات رو چک نکردین شناسنامه کارت ملی ؟؟؟کدوم شهرین ؟؟؟

مگه میشه الکی چک کشیده باشه ؟؟شما مگه مشخصات رو چک نکردین شناسنامه کارت ملی ؟؟؟کدوم شهرین ؟؟؟

تهرانیم.

۲۰۰ تومن چک صیادی داده تو سیستم هم ثبت شده ولی مثل اینکه یک باندن که میرن به اسم معتادا و کارتن خوابا دسته چک میگیرن و باهاش جنس و ماشین مردمو میگیرن. چک هم برگشت میخوره و اون معتاد از خدا خواسته میره زندان.

۹۰ تومنِ مابقی رو هم گفت واریز میکنم که غیبش زد و گوشیشو خاموش کرد. طرف طلبه بود. قرآنو از حفظ میخوند😐😐 ولی مثل اینکه با این کار که ما آخوندیم از مردم سو استفاده میکردن و اعتمادشونو جلب میکنن

ماشینو به اسم یک خانم زدن. خانمه اومد کارت ملیشم آورد.

حالا رفتیم ازش شکایت کردیم از طریق دفتر خدمات الکترونیکی.

زنه هم این وسط طعمه ایناست. یه پولی میگیره تا ماشین به اسمش بشه و برا اونا دردسر درست نشه

ماشینو به اسم یک خانم زدن. خانمه اومد کارت ملیشم آورد. حالا رفتیم ازش شکایت کردیم از طریق دفتر خدما ...

وای یا خدا ترسیدم بخدا 

حالا واقعا طلبس ؟؟؟؟

آخه به راحتی چک نمیدن به کسی که 

پیگیر باشید حتما پیداش میکنید از خدا بی خبر رو 

اون دویست تومان پاس شده ؟؟