2777
2789
خب چرا ۳۶ ساله هم جوانه

خب در انتهای دوره جوانیه و داره وارد دوره میانسالی میشه. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۳ هستم نسبت به بیست سالگیه خودم یکی نیست ولی نسبت به بیست ساله ی خیلی ها که دیدم هم سرزنده ترم هم خوشگلترم هم با توجه به اینم که دوتا بچه دارم هیکلم خیلی نسبت به خیلیها بهتره تعریف از خود نباشه.خیلی هاشونم معترفن میگن تو با این شرایطت از ما بهتری

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
عه شما ۲۰ مادرتون ۳۶؟  

بله دقیقا همینطوره

من متولد ۸۱ مامانم ۶۵

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊
خب چرا ۳۶ ساله هم جوانه

۳۶ ساله هم جوانه اما با دختر ۲۰ ساله ۱۶ سال اختلاف سنی داره و ۱۶ سال خودش یه عمره هم روحیات هم طراوت فرق دارن حالا ممکنه ی خانم ۳۶ ساله از دختر ۲۰ ساله زیبا تر باشه اما روحیات و طراوتش ب ۲۰ ساله نمیرسه

از چه نظر؟ 

پوستم که خب الان چروک های ریز اومده. اونموقع صاف و یکدست بود و بدون چین و چروک. 

انرژی که دیگ در اون ندارم. 

بلندپروازی و شور و نشاط هم به اون اندازه نیست. 

از لحاظ میل جنسی هم افت میکنه ادم. تو اون دوره اوج اوجشه. 

و اینکه همه اینارو ادم میده تا تجربه و پختگی به دست بیاد. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

ببخشید منم نظر میدم

به نظد من سوال خیلی کلی هست، بعضی موقع میتونه یه خانم ۳۶ ساله خیلی جذاب تر  به نظر برسه مثلا پسرا که تو سنین نوجوانی خیلی خوشتیپ نیستن و یه خورده لاغر و ... هستن چند سال بعد خوشتیپ تر میشن

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه

بعضی وقتها میبینی ۳۶ساله خیلی بهتر از ۲۰ساله است ازهر نظر میگم بستگی به روحیه طرف داره تو چه محیطی بزرگ شده استثنا هم داریم حالا تمیدونم شما از چه نظر میخوای مقایسه کنی

دختر بیست ساله  هم زیباتره هم  جون تره وبا طراوته  تواوج زیباییه   اصلا یک ...

از نظر زیباییشو موافق نیستم،من بیست سالگیم رزمی کار میکردم و همه جای صورتم شکسته بود ولی بدن خیلییی خوبی داشتم

الان ۳۶سالمه و به لطف علم و تکنولوژی و عمل های زیبایی البته نه پلنگ شدم طبیعی منظورمه،به نظرم خیلی زیباتر از بیست سالگیم یا خیلی از دخترای بیست ساله ام،حتی بدنم هم از دخترای بیست ساله امروزی بهتره ولی از بیست سالگیه خودم نه

مامان من متولد 62 هستن بنده ۷۷

قطعا دنیای تفاوت هست از هر نظر بینمون 

دیدگاه مادرمو من ندارم 

جسمی متفاوتیم... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

پوستم که خب الان چروک های ریز اومده. اونموقع صاف و یکدست بود و بدون چین و چروک.  انرژی که دیگ ...

از نظر میل جنسی هم به نظرم بعضیا تو سنین بالاتر داغ تر میشن البته اینجور شنیدم و مطمئن نیستم

از نظر زیباییشو موافق نیستم،من بیست سالگیم رزمی کار میکردم و همه جای صورتم شکسته بود ولی بدن خیلییی ...

شما استثنایید وگرنه هرکیو بگی ۲۰ سالگیش صورت شاداب تر و صاف تری داشته 

اینم درنظر بگیرین اگه عمل زیبایی  نبود به گفته خودتون 

صددرصد ۲۰ سالکیتون بهتر از الانتون بود