2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 31 پست

عزیزم برای رسیدن به خواستتون باید تلاش کنید و اراده داشته باشین و به خدا توکل کنین و سعی کنین از افکار منفی دور باشین  ولی اینکه فکر کنین بشین یه جا فقط جملات تاکیدی بگین بنظرم فایده ای نداره. خیلی از کسایی که که این قانون رو درس میدن آخرش معلوم شد آدم حسابی نبودن و فقط برای پول درآوردن دوره بر گذار می‌کردن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نوشتم و جواب گرفتم  هم برا ازدواج هم برا درآمدم و... ۲۱بار تا۲۱روز

ازدواج با همون آدمی که میخواستی شد یا همون ویژگی هارو داشت ؟

بعد ۲۱ روز فقط مثلا یه ساعت در روز بهش میکردی بقیه روز دیگه بهش فکر نمیکردی؟

عزیزم برای رسیدن به خواستتون باید تلاش کنید و اراده داشته باشین و به خدا توکل کنین و سعی کنین از افک ...

صدالبته که باید تلاش کرد 

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
من نوشتم و جواب گرفتم  هم برا ازدواج هم برا درآمدم و... ۲۱بار تا۲۱روز

چجوری می‌نویسید آخه میشه واسم بگید تا منم واسه باردار شدنم بنویسم ممنونم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
 ازدواج با همون آدمی که میخواستی شد یا همون ویژگی هارو داشت ؟ بعد ۲۱ روز فقط مثلا یه ساعت در ر ...

نباید آدم خاصی رو تصور کنی فقط ویژگیهای رو تصور کنی مثلا یه مرد قد بلند با شغل فلان درآمد انقدر 

حالا من به اونی که خواستم رسیدم 

بعد از ۲۱روزهم بهش فکر میکرد ولی نه مدام  

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫

چن وقت پیش ی دفتر از کلاس سوم داداشم پیدا کردم توش نوشته بود فلانی(اسمش) سرهنگ راهنمایی رانندگی 

بعد از چند سال خیلی اتفاقی خیلی اتفاقی برادرم برای نیرو انتظامی آزمون داد و قبول شد 

بعدش دقیقا رسته راهنمایی بهش دادن 

اول رسته ش مرزبانی بود بعد از اینکه کاراشو کرد گفتن اشتباه شده تو رشته ت فنی بوده فقط میتونی بری راهنمایی 

و این شد برادرم بعد از چند سال ب شغلی ک از کودکی پیشبینی کرده بود رسید

چجوری می‌نویسید آخه میشه واسم بگید تا منم واسه باردار شدنم بنویسم ممنونم 

بالاتر گفتم عزیزم 

مثلا مینوشتم 

به معجزه ی عشق الهی من بچه سالم زیبا دختر/پسر بارادارم خدایا شکرت 

هرچی که میخوای بنویسواقعا هم موقع نوشتم باید با ذوق اون لحظات رو تصور کنید 

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
بالاتر گفتم عزیزم  مثلا مینوشتم  به معجزه ی عشق الهی من بچه سالم زیبا دختر/پسر بارادارم ...

قربونت گلم لطف کردید 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا