2777
2789

بچه ها طرح مادرانه؟

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها طرح مادرانه؟

هم مادران داره هم معمولی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
ینی برا همه همینه🥺

نه واقعا 

تو همین نی نی سایت دوازده آذر که سایپا فروش فوری داشت یک خانمه میگفت داده یکی براش راحت انجام داده یارو پنج تا ماشین اسم نوشته بوده  حالا با کد ملی های نمیدونم اجاره ای یا چه کوفتی 

اینجوری لقمه حروم میخورن 

بعد اونی که واقعا نیاز داره و برای دلال بازی و سو استفاده از این اشفته بازار نمیخواد ماشینو ، مثل ما دستش میمونه پوست گردو

یک قلقهایی داره که خودشون میدونن فقط 

شرایط سایپا چیه عزیزم ؟ قیمتش نسبت به بازار چه طوره؟

الان این ماشینی ک نوشتیم اسمشونمیدونم والا😅قیمتش توبازار ۲میلیارد وخورده ای ولی اینجایک میلیارد..۷۰۰..۸۰۰ام میتونی بفروشی 

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
شرایط خاصی داره؟

نه همه میتونن بنویسن..برادرشوهرمنم خودروی فرسوده داشته اونم نوشته همین ماشینو

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
ماهم هرچی تا حالا ثبت نام کردیم اسممون درنیومده

ثبت نام مرحله ی قرعه کشی های اخیر رو میگم

وگرنه من خودم پارسال دیماه تیبا دو اسمم دراومد نه به جایی وصلیم نه کسی برامون از بچه های بالا انجام داد. پارسال سایت مختل نمیشد چون هر دو هفته بود قرعه کشی 

الان واسه خواهرم میخوایم که اصلا توی آذر مثلا وارد سایت نمیشد 

2790
2778
2791
2779
2792