فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان بلاک کردن 124 بازدید | 16 پست اگه کسی رو بلاک کنی منظورم خطشه پیاماش واسم میاد یا تماس هاش ..من گوشیم شیائومی و خطم همراهه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1401/10/20 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4879 باید از همه طرف بلاک بشه هم پیام هم تماس تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 ن واس منم شیائومی چیزی نمیاد راحت خب کجا برم ببینم چیزی گفته یا ن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 15848 در ظاهر نه ولی تو بلاکی پبامها بری اونجا هستش یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست
1379_sima عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 438 برا من سامسونگه میفهمم، نو قسمت پیام های مسدود شده زنگم معلوم میشهولب شیائومی ک داشتم معلوم نمیشد اصلا •این راهی که من میرم؛تهش قشنگه^^!🎬🧡'️
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 باید از همه طرف بلاک بشه هم پیام هم تماس تو قسمت پیام بلاکش کردم میخوامببینم چیزی فرستاده یا نه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
دلینآ عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1136 برا من سامسونگه نمیفته ولی داخل تنظیمات برنامه پیامک و زنگ هستن باید رفت چک کرد اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
بهارههه عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 خب کجا برم ببینم چیزی گفته یا ن کلا چیزی نمیاد واس شیائومی 💍👶🏻Mahlin and momy
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 برا من سامسونگه میفهمم، نو قسمت پیام های مسدود شده زنگم معلوم میشه ولب شیائومی ک داشتم معلوم ... خب نمیشه بفهمم چیزی گفته یا ن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 در ظاهر نه ولی تو بلاکی پبامها بری اونجا هستش چیزی نیومده هنوز ..پیامای تبلیغاتی کبلاک میکنم باز پیام میدم اعلانش میاد ولی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
1379_sima عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 438 خب نمیشه بفهمم چیزی گفته یا ن تا جایی ک میدونم برا شیائومی نمیشه •این راهی که من میرم؛تهش قشنگه^^!🎬🧡'️
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4879 تو قسمت پیام بلاکش کردم میخوامببینم چیزی فرستاده یا نه فک نکنم مشخص بشه تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️