2777
2789
عنوان

به بچم سیلی محکمی زدم جای انگشتام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6464 بازدید | 174 پست

خوبه قبول کردی فقط یه چیزی کاری نکن که بچت ازت متنفر بشه من سالهاست از خونوادم متنفرم سر همین کتکا🥲

با افتخار بلوچم و عاشق کورد و ایران😍🥺🌈        ادامه امضام برخلاف قوانین 

مادرم همینقد روانی بود 

اگه خدا تا در بهشت ببرتش رضایت نمیدم میکشونمش قعر جهنم 

خدا لعنتش کنه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کاری میکنن باهات که تا عمر داری فراموش نکنی😅🖐🏻

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

وای اون خیلی کوچولو و خنگه چرا اینکارو کردی همسن بچه منه ولی من هیچ وقت نمیزنم هیچ وقتتتتتتتت دعوا میکنم نمیزنم آخه خیلی کوچمولوعه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

دیگه کاریه که شده خودتو سرزنش نکن در عوض یادت می مونه خودتو کنترل کنی

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

ما مادرا ربات نیستیم گاهی ممکنه شلوغ کاری بچه ها خیلی فشار بهمون بیاره.منم چندبار شده سر غذا نخوردن نیشگونش گرفتم بعد خیلی پشیمون شدم.امیدوارم خدا بهمون قدرت و صبر بده بتونیم کنترل کنیم خودمونو

الهی بشک......لا اله الا الله.

خب دختر خوب خودتو کنترل کن.هزارتا از اون گوشیا فدای یه تار موی بچت.الان زدین دیگه درست شد ؟دیگه پرت نمیکنه؟

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره

برو از دلش درار

میگم یارانه هارو کی میریزن؟

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉

ماهم آدمیم و اشتباه میکنیم.عصبانی و خسته میشیم.

این خیلی خوبه که خودتون ناراحتین.و خودتون میدونین که باید تلاش کنین تکرارش نکنین.

بهتون خدا قوت میگم.سروکار داشتن ۲۴ ساعته با بچه واقعا روح و روان قوی میخواد💚

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

مادرم همینقد روانی بود  اگه خدا تا در بهشت ببرتش رضایت نمیدم میکشونمش قعر جهنم  خدا لعنت ...

همونقدر بلد بوده متاسفانه امیدوارم کودکی تو بغل کن ایشونم ببخشی. کانال زندگی سالمو ببین ♥️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا