2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست
خیلییئییییی بنظرم نجسن همشونم هستن

اعتیاد داشت تو دوستی رو نکرد 

گذاشت جایی گفت که دیگه راه برگشت نداشتم ابروی خودمو خانوادم میرفت 

هر حرفی فکر کنی به هر تهمتی بهم زده 

حالا که رسما مدرک پیدا کردم افتاده به غلط کردن 

دارم میمیرم امشب برای ارامشم دعا کنید 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟

اره جنین اولین چیزی که از محیط بیرون دریافت می کنه صدا .موزییک اروم بزار و حرفه‌ای خوب بزن هرچی آرومتر باشی بچه ات آرومتر. میشه .جنین حتی صدای مادر و پدرش و ازبقیه تشخیص میده .من باردار بودم روزهای آخر که مامانم و بابام اومده بودن پیشم بچه ام تو شکمم تکون نمیخوره یا کم می‌خورد چون صدای محیط زیاد شده بود واسش نا آشنا بود بعد به صدای باباش کامل واکنش میداد الان ام کاملا بابایی ه

ماها اگه زندگی بکن نبودیم همون اولا طلاق میگرفتیم نجابت زیاد خوب نیست پرو میکنتشون

امشب برگشت جلو مامانم بهم گف تو اگه پول دستت نباشه ادم میشی و مطیع میشی... جالبه که ۲ماهه بهم خرجی نداده! بعد به مامانم میگه حق نداری بهش پول بدیاااد

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
اعتیاد داشت تو دوستی رو نکرد  گذاشت جایی گفت که دیگه راه برگشت نداشتم ابروی خودمو خانوادم میرف ...

خیلی سخته خیلیی غصه نخور خدا بزرگه فقط درست فک کن اگه میتونی جداشو من شرایط طلاق نداشتم وگرنه خیلی وقت پیشا خودمو راحت میکردم 

خیلی سخته خیلیی غصه نخور خدا بزرگه فقط درست فک کن اگه میتونی جداشو من شرایط طلاق نداشتم وگرنه خیلی و ...

اینقدر واسش تو روی مامان بابام وایسادم 

با چه رویی برم 

من حتی حامله بودم بهم رحم نمیکرد تاپیکامو بخونی میفهمی

امشب برگشت جلو مامانم بهم گف تو اگه پول دستت نباشه ادم میشی و مطیع میشی... جالبه که ۲ماهه بهم خرجی ن ...

عجبب نمیدونم چرا فک میکنن ماها نمیفهمیم و فقط اونا میفهمن

پس توام مثل منی محکومی به زندگی تو خواهر داری؟

میخام بترسونمش 

میخام برم چند روز خونه بابام تا واقعا بفهمم چه غلطی میخام بکنم 

خواهر دارم از خودم کوچیکتره 

جیگرم برا اونم کبابه هیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم حرفامو میریزم تو دل خواهر کوچولوم

میخام بترسونمش  میخام برم چند روز خونه بابام تا واقعا بفهمم چه غلطی میخام بکنم  خواهر دا ...

بازم خداروشکر کن خواهر داری من ندارم هیچ کسو ندارم من۳۰سالمه ولی باورت میشه همه دردو دلم با یه عروسکه؟خواهر خیلی خوبه خدا نگهش داره برات