2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین،به شوهرم شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 20 پست
عزیزم این شک باعث میشه خودت روح روانت اذیت بشه اگه بخواد کاری کنه غیر از اون پنج ساعتم میکنه ،دنبال ...

مرسی قربونت برم،با دوستش بود...دوستش هم زن و بچه داره  و آدم موجهیه،ولی نمیدونم چرا احساس کردم زمان مصاحبه رو خییلی غلو کرد 

نه اخه اینقد ک این ب خودش رسید فک کردم قراره بره جشن سر سفره عقد بشینه😑😐 مشکوکم بهش ولی ب روم نیو ...

منو ببینی دیگه به شوهرت شک نمیکنی،اگه عادتشه که مثل من هرجا رفتنی به خودش خییییلی برسه یعنی این از اول تو ذاتشه،مدلش اینجوریه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی قربونت برم،با دوستش بود...دوستش هم زن و بچه داره  و آدم موجهیه،ولی نمیدونم چرا احساس کردم ...

وقتی اومد ازش با یه زبون نرم بپرس چرا اینقدر طول کشیده نزار فکرکنه که داره سوال جواب پس میده .

وقتی اومد ازش با یه زبون نرم بپرس چرا اینقدر طول کشیده نزار فکرکنه که داره سوال جواب پس میده .

اتفاقا وقتی اومد عصبانی شدم گفتم برو خودتو مسخره کن،اونم گفت خب تا ناهار اینام بخوریم شد پنج ساعت،گفتم آره تو راست میگی 

من همه خانوادم کارمند،اونوقت تو مصاحبه دولتی رو میگی ۵ ساعت 

اونم دیگه هیچی توضیح نداد،ناراحت شد رفت خوابید 

اتفاقا وقتی اومد عصبانی شدم گفتم برو خودتو مسخره کن،اونم گفت خب تا ناهار اینام بخوریم شد پنج ساعت،گف ...

چی بگم امان از اینجور آدما بهش فکر نکن تا همین اندازه که بهش گفتی متوجه شده که آدم ساده ای نیستی که هر جور خواست گولت بزنه خودتو با فکر خیال داغون نکن.