2777
2789
عنوان

نکات خانه داری و خانه تکانی

| مشاهده متن کامل بحث + 19840 بازدید | 178 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلمه یا فلفل دلمه ای ؟

دلمه ی برگ مو.برا مواقعی که مهمون داریم بنظرم خوبه.تا برنج و خورش رو بار میذاریم.دولمه رو هم از فریزر در میاریم سه سوته درستش میکنیم.من خودم اینکارو نکردم تا حالا.میخام ببینم فریزریش خوب میشه؟

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره
بچه ها میدونستین لاستیک در ماشین لباسشویی رو باید زود به زود تمیز کنید؟چون زود جرم میگیره.

خود ماشین رو هم از قسمت جا‌پودری آب و سرکه سفید بریزید و بذارید خالی کار کنه تا داخلش ضدعفونی بشه

لباسشویی رو قسمت مخزن موادشوینده رو کامل خارج کنید بشورید.داخلشم دستمال بکشید.لاستیکش رو کامل با شوینده تمیز تمیز کنید و از این ب بعد بعد هربار شست و شو کامل خشک کنید.فیلترش رو هم کامل بشورید و تمیز کنید.

برای چدن های گاز با صابون رنده شده و سیم بشورید اگر اکر اکر خیلیییی کثیفه روشون یکم لوله باز کن مخصوص چربی و مو بریزید کانل برق میفته و حتما با دستکش لین کاررو بکنید

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

سطوح شیشه ای و اینه هارو با چای مونده و خنک تمیز کنید برق میفته و دیرتر کثیف میشه.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

برای عید از قبل فلفل دلمه و هویج و قارچ و بادمجان و کدو فریز کنید.پیازداغ درست کنید.

لباسشویی رو قسمت مخزن موادشوینده رو کامل خارج کنید بشورید.داخلشم دستمال بکشید.لاستیکش رو کامل با شوی ...

منم با لوله باز کن تمیز میکنم.ولی با جوهرنمک هیچوقت تمیز نکنید چون چدنا به فنا میرن.من خودم تجربه کردم جوهر نمکو،چدنام داغون شدن دم عیدی