2777
2789
عنوان

بی بی چک عوضی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست

ببین گلم من سردخترم ۵تابی بی چک و۳بارازمایش خون دادم همه منفی شدرفتم سونوواژینال شدم فهمیدم حالم ۴۰روزه چراناامیدورزش کن واقدام کن اماخدتوبزن بیخیالی سر۱ماه میشی

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

ای دیوونه الان خابتوبزن تفریحتوبروک نی نی دارشدن حسرت میخوری ب شاش کردن نمیرسی باورکن  ض

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین گلم من سردخترم ۵تابی بی چک و۳بارازمایش خون دادم همه منفی شدرفتم سونوواژینال شدم فهمیدم حالم ۴۰ر ...

بخدا میرم ‌باشگاه   پیاده  روی  

روز ی نیم  ساعت  میرقصم  همش ب خاطر اینکه  مادر شم‌اما نمیتونم  بیخیال شم‌ لحظه ب لحظه همراه  نفس کشیدنم  فکر میکنم 

چیکار کنم ‌عزیزم ‌فکر نکنم؟

ای دیوونه الان خابتوبزن تفریحتوبروک نی نی دارشدن حسرت میخوری ب شاش کردن نمیرسی باورکن    ض

امیدارم ‌اینطوری  شم من  همه  چیزای زندگیمو  با  سختی و تلاش بدستم  اوردم  صبورم ‌بودم ‌تا  ب اینجا  رسیدم ‌ولی بیشترین  چیزی ک  دلم میخواد  تو  زندگیم ‌مادر شدنه

بخدا میرم ‌باشگاه   پیاده  روی   روز ی نیم  ساعت  میرقصم  همش ب خاطر ...

منم مث ت بودم بیشتراطرافیان بدی داشتم هی نشستم خودخوری اصلانازانبوودم رفتم دکترگفتم نازام خارشوهر.....گفت بگومن بامادرش خواهرش کنارمه میشینم بعددیدم ن روم فشارگزاشتن هیچی دیگ رفتم آنتنوروشن کردم شروع کردم ب ورزش بییییییییخیییییالللللی طی کردم رفتم پوستینی نی گرفتم وتخته اموبرداشتم فقط جمله مثبت نوشتم وازمنفیادورشدم رفتم سونوگفت ۴۰روزته باورت میشه ورزشای سخت میکردم ۳کیلوکم کردم

منم مث ت بودم بیشتراطرافیان بدی داشتم هی نشستم خودخوری اصلانازانبوودم رفتم دکترگفتم نازام خارشوهر... ...

عزیزدلم امیدوارم  منم مادر شم  توروخدا دعام کن ترس اینکه حسرت  ب دل بمونم  نابودم میکنه  

امیدارم ‌اینطوری  شم من  همه  چیزای زندگیمو  با  سختی و تلاش بدستم  او ...

ببین گلم تاخدانخادنمیشه صبحانزدیکی کن بعدآبیاری پاهاتون ب دیواری صندلی ای و۷مغزعسل ۲تاتون بخورین سعی کن ناامیدشی تخمک پوچ میشه واینک روغن حیوانی مصرف کن تغذیه خیلی مهمه بزن گرمیجات حسابی برسین ب خدتون

عزیزدلم امیدوارم  منم مادر شم  توروخدا دعام کن ترس اینکه حسرت  ب دل بمونم  نابود ...

من الان حاملم برات دعامیکنم ب درده من دچارشی خخخخخ

ببین گلم تاخدانخادنمیشه صبحانزدیکی کن بعدآبیاری پاهاتون ب دیواری صندلی ای و۷مغزعسل ۲تاتون بخورین سعی ...

چشم گلم ممنونم ازت 

مرسی ک برام وقت گذاشتی 

الهی هر چی خدا میخوای بهت بده

چشم گلم ممنونم ازت  مرسی ک برام وقت گذاشتی  الهی هر چی خدا میخوای بهت بده

فدات شم گلم فقط این استرس نازامیکنه آدموبیخیالی طی کن اگ اززندگی م بگم ازخدت یادت میره بیخیال باش هیچی ارزش غصه خوردن نداره

ای جونم گلم  بسلامت  نی نی نازتو  بغل  بگیری جونم

ممنون الهی قسمت شما

دیگه  واقعا  ناامیدم ‌تا  قبلش خیلی خوشحال  و امیدوار ‌بودم  اما الان ‌حس ...

درکت میکنم عزیزم.

خیلی سخته.

حالا فردا صبح بی بی بزن دوباره انشالله که بارداری عزیزم.

غصه نخور.

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁