شاپرکh مدیر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9339 عنوان بی بی چک عوضی😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست بچه ها امروز موعدم بود نشدم ی کم پیش بی بی زدم اسمش یوتی تست بعد قطره چکونه ازش فقط ی قطره ریخت بعدم مث همیشه منفی شد؟بنظرتون زود زدم ؟ آخه اینجا میگن ما ۵ روز قبل موعدم میزنیم مثبته یا چون ی قطره ریخت؟ 1401/10/19 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 ببین گلم من سردخترم ۵تابی بی چک و۳بارازمایش خون دادم همه منفی شدرفتم سونوواژینال شدم فهمیدم حالم ۴۰روزه چراناامیدورزش کن واقدام کن اماخدتوبزن بیخیالی سر۱ماه میشی دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 ای دیوونه الان خابتوبزن تفریحتوبروک نی نی دارشدن حسرت میخوری ب شاش کردن نمیرسی باورکن ض دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9339 ببین گلم من سردخترم ۵تابی بی چک و۳بارازمایش خون دادم همه منفی شدرفتم سونوواژینال شدم فهمیدم حالم ۴۰ر ... بخدا میرم باشگاه پیاده روی روز ی نیم ساعت میرقصم همش ب خاطر اینکه مادر شماما نمیتونم بیخیال شم لحظه ب لحظه همراه نفس کشیدنم فکر میکنم چیکار کنم عزیزم فکر نکنم؟
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9339 ای دیوونه الان خابتوبزن تفریحتوبروک نی نی دارشدن حسرت میخوری ب شاش کردن نمیرسی باورکن ض امیدارم اینطوری شم من همه چیزای زندگیمو با سختی و تلاش بدستم اوردم صبورم بودم تا ب اینجا رسیدم ولی بیشترین چیزی ک دلم میخواد تو زندگیم مادر شدنه
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 بخدا میرم باشگاه پیاده روی روز ی نیم ساعت میرقصم همش ب خاطر ... منم مث ت بودم بیشتراطرافیان بدی داشتم هی نشستم خودخوری اصلانازانبوودم رفتم دکترگفتم نازام خارشوهر.....گفت بگومن بامادرش خواهرش کنارمه میشینم بعددیدم ن روم فشارگزاشتن هیچی دیگ رفتم آنتنوروشن کردم شروع کردم ب ورزش بییییییییخیییییالللللی طی کردم رفتم پوستینی نی گرفتم وتخته اموبرداشتم فقط جمله مثبت نوشتم وازمنفیادورشدم رفتم سونوگفت ۴۰روزته باورت میشه ورزشای سخت میکردم ۳کیلوکم کردم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9339 منم مث ت بودم بیشتراطرافیان بدی داشتم هی نشستم خودخوری اصلانازانبوودم رفتم دکترگفتم نازام خارشوهر... ... عزیزدلم امیدوارم منم مادر شم توروخدا دعام کن ترس اینکه حسرت ب دل بمونم نابودم میکنه
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 امیدارم اینطوری شم من همه چیزای زندگیمو با سختی و تلاش بدستم او ... ببین گلم تاخدانخادنمیشه صبحانزدیکی کن بعدآبیاری پاهاتون ب دیواری صندلی ای و۷مغزعسل ۲تاتون بخورین سعی کن ناامیدشی تخمک پوچ میشه واینک روغن حیوانی مصرف کن تغذیه خیلی مهمه بزن گرمیجات حسابی برسین ب خدتون دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 عزیزدلم امیدوارم منم مادر شم توروخدا دعام کن ترس اینکه حسرت ب دل بمونم نابود ... من الان حاملم برات دعامیکنم ب درده من دچارشی خخخخخ دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 پاهاتون ب صندلی تا۲۰دقیقه ک اسپرم ب نقطه عمیق برسه دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9339 ببین گلم تاخدانخادنمیشه صبحانزدیکی کن بعدآبیاری پاهاتون ب دیواری صندلی ای و۷مغزعسل ۲تاتون بخورین سعی ... چشم گلم ممنونم ازت مرسی ک برام وقت گذاشتی الهی هر چی خدا میخوای بهت بده
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 چشم گلم ممنونم ازت مرسی ک برام وقت گذاشتی الهی هر چی خدا میخوای بهت بده فدات شم گلم فقط این استرس نازامیکنه آدموبیخیالی طی کن اگ اززندگی م بگم ازخدت یادت میره بیخیال باش هیچی ارزش غصه خوردن نداره دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9339 فدات شم گلم فقط این استرس نازامیکنه آدموبیخیالی طی کن اگ اززندگی م بگم ازخدت یادت میره بیخیال باش هی ... درسته گلم چشم سعی میکنم
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9339 من الان حاملم برات دعامیکنم ب درده من دچارشی خخخخخ ای جونم گلم بسلامت نی نی نازتو بغل بگیری جونم
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 ای جونم گلم بسلامت نی نی نازتو بغل بگیری جونم ممنون الهی قسمت شما دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
fertala عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 5494 دیگه واقعا ناامیدم تا قبلش خیلی خوشحال و امیدوار بودم اما الان حس ... درکت میکنم عزیزم.خیلی سخته.حالا فردا صبح بی بی بزن دوباره انشالله که بارداری عزیزم.غصه نخور. کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁