2777
2789
عنوان

بلیچینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7563 بازدید | 78 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم نظر خوب دربارش هست هم بد دقیقا واسه عمل بینی هم همینطور بود من تمام نی نی سایتو زیرورو کردم خیلیا میگفتن بده خیلیا میگفتن خوبه درنهایت عمل کردم الان خیییلی هم راضیم اگ صدبارم برگردم عقب باز عمل میکنم نه تنها بینی و دندون بلکه همه عملا همینجورین یسریا راضی ان یسری ناراضی حالا من دیگ فردا دارم میرم درست کنم ایشالا خوب میشه

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟

نمونش امروز رفتم تو ی تامیک قدیمی کامپوزیت داشتم میخوندم یکی میگفت وای خیلی پشیمونم دندونم تغییررنگ زیاد داده تورو خدا هیچکس انجام ندینو فلان همه حرفشو باور کرده بودن بعد بهش گفتن عکس بده وقتی عکس داد همه میگفتن تو به این میگی تغییر رنگ ما با دیدن این عکس بیشتر وسوسه شدیم..به هرحال میخوام بگم کلا نمیشه اینجا به حرف دیگران اعتماد کرد

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
نمونش امروز رفتم تو ی تامیک قدیمی کامپوزیت داشتم میخوندم یکی میگفت وای خیلی پشیمونم دندونم تغییررنگ ...

حالا شماانجام بده ایشالا که همون چیزی بشه که خودت دوست داری،حتما نتیجه شو به منم اطلاع بده،ممنونت میشم

حالا شماانجام بده ایشالا که همون چیزی بشه که خودت دوست داری،حتما نتیجه شو به منم اطلاع بده،ممنونت می ...

باشه عزیزم حتما

حالا شماانجام بده ایشالا که همون چیزی بشه که خودت دوست داری،حتما نتیجه شو به منم اطلاع بده،ممنونت می ...

سلام،خیلی خیلی قشنگه مبارکت باشه ،عزیزم،دندوناتونو تراش دادن؟چقدر ازتون گرفتن؟

فداتشم قربونت برم پیشنهاد میدم حتما برو درست کن خیلی خوبه

دندونای من مرتب بود اصلا تراش نخورد فقط دندون نیش یکم بلند بود ی کوچولو زیرش کوتاه کرد

من ۸واحد بالارو فعلا درست کردم ۶/۴۰۰ بقیه ک میومدن ویزیت هزینشون خیلی بالاتر بود ولی چون دندون من تراش نداشت واسم کمتر افتاد

شماهم ک میگین دندونتون مشکل نداره احتمالا واسه شما هم کمتر از بقیه میشه

من ۸واحد بالارو فعلا درست کردم ۶/۴۰۰ بقیه ک میومدن ویزیت هزینشون خیلی بالاتر بود ولی چون دندون من تر ...

میشه بپرسم کجا رفتین انجام دادین؟یعنی شما دیگه دندونای پاینتونوانجام نمیدین؟