2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 64 پست
مرسی عزیزم اره گفت تا ی سال ورم داری 

از دکترت راضی بودی

خیلی نو صبحتات تعریف کردی

من شمالم سخت برام مطب گردی و اینا 

دوست دارم باد عید عمل کنم

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
مرسی عزیزم اره گفت تا ی سال ورم داری 

عزیزم یه چیز دیگه اینکه 

شما از بین دکترهای خوب تحقیق کردید

صحرایی سجادیان ابیاته سامان و …. ذو هم خیلی شنیدم 

کامیابی از همه بهتر؟

هزینه‌اش اصلا مهم نیست

مهم برام اینه که دکترش وقت بذاره و از نظر انسانی سلامت و زیبایی مریضش مهم باشه و نظرات ظاهری مریض

و اینکه شنا و اطرافیان مشکلات داخلی و سلامتی رو بعد عمل نداشتند ؟

عذر میخوام 

شما خیلی خوبید با این حالتون جواب دادید خدا خیرتون بده

دعا مبکنم‌ روز به روز بینی‌تون ناز تر بشه

من هم یه دکتر عالی با به عمل عالی داشته باشم

راستی دکتر تو ایام تعطیلات هستن؟

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکترت راضی بودی خیلی نو صبحتات تعریف کردی من شمالم سخت برام مطب گردی و اینا  دوست دارم با ...

اره عزیزم راضی بودم شما پیجشو ببین 

به نظرم ی بار قبل عمل حتما برا مشاوره بیا مریضاشم ببین 

آنقدر مطبش شلوغه ی بار بیای بیست سی نفر تو مطب هستند . 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم یه چیز دیگه اینکه  شما از بین دکترهای خوب تحقیق کردید صحرایی سجادیان ابیاته سامان و …. ...

راستش صحرایی که خودم رفتم پیشش دیدم اون مدلی که من می‌خوام در نمیاره . 

خیلی طبیعی کاره یعنی اصلا حتی یکم سر بینی رو نمی‌ده بالا درصورتی که من قبل عمل افتادگی بینی داشتم اگر سر بینیم رو یکم نمیداد بالا دکتر میشد مثل قبل 

برا همین کنسلش کردم تا آزمایش هم پیش رفتم اما کنسل کردم . سجادیان هم تو همین نی نی سایت ناراضی ازش زیاد دیدم 

راجب اون دوتا آخری نظری ندارم 

من صحرایی و کامیابی چون تو اطرافیان عمل کردن رفتم مشاوره از بین این دوتا انتخاب کردم عزیزم 

نه عزیزم مشکلی تنفسی و اینا نداشتیم اصلا 

نه عزیزم عید نیستند 

مرسی گلم ایشالا شما هم عمل خیلی خوبی داشته باشید 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
راستش صحرایی که خودم رفتم پیشش دیدم اون مدلی که من می‌خوام در نمیاره .  خیلی طبیعی کاره یعنی ا ...

خیلی خیلی لطف کردید عزیزم

خداروشکر 

ممنون امیین🙏😍😅😁🥰😘

عمل کردی؟ 

بله

سامان بیشتر ازینا هم میگیره تا ۱۰۰ باید خرج کرد🤣من اگه مطمئن بودم دماغم خیلی خوب میشه ۱۰۰ هم میدادم ...

میشه شماره صحرایی به من بدی لطفا

منم بینیم گوشتیه میخوام عمل کنم لطفا پیش هرکی رفتی اینا اطلاعاتت به منم بگو خدا خیرت بده

میشه عکس صبل و بعد بدی ؟  کامیابی شنیدم مشکل تنفسی داشته

من اصلا مشکل تنفسی ندارم