2777
2789
عنوان

پیتزا خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تفتم ک میدی کامل بزار ابش خشک بشه  منم تفت میدم ولی کاملا میزارم ابش خشک بشه و کم روغن بریز ...

اره رچغن زیادی میرزم ی سوال دیگه قارچ‌و‌سوسیس رنده کنم بعد سرخ کنم

❤❤❤❤
اره رچغن زیادی میرزم ی سوال دیگه قارچ‌و‌سوسیس رنده کنم بعد سرخ کنم

کالباس رو فقط با قارچ رنده کن 

ولی سوسیس رو حلقه حلقه کن و قارچو ورق ورق کن تفت بده 

قارچو با یه قاشق کوچیک روغن جدا تفت بده ک کاملا ابش گرفته بشه بعد سوسیس رو بهش اضاف کن تفت بده یه ذره فلفل دلمه بزن خوشمزه میشه

موادت درشت خرد کردی طرز تهیه اش هم بگو

نه کاملا ریز و جیزایی مثل قارچ و کالباسو سوسیس هم خییییلی نازک

دستورس اینطوریه ک: 

اول سس قرمز من از مارک بهروز استفاده میکنم بی نهایت خوشمزست میزنم رو نون کاملا پخش میکنم و لبه ها نون رو اصلا نمیزنم چون سس تو فر زود میسوزه  و لبه های نون رو سیاه میکنه

بعدش کمی پنیر میزنم(من تو این مرحله خییییلی کم پنیر میزنیم عوضش روی پیتزار رو کاملا میپوشونم با پنیر اینطوری خیییییییییییلی بهتره)

بعدشم هم دلمه ی ریز خورد شده میریزم بعدم قارچ های کوچولوی نازک برش خورده (من خیلی قارج میزنم چون خیلی دوست دارم) بعد به مدت ده دیقه میزارم تو فر تا اونا کمی پخت ببرن بعد درشون میارم یه کوچولو نمک میزنم بعدم مرغ اب پزه شده ی ریش ریش شده میزارم (این دل به خواهی هست دوستم نداشتین نزارین)  بعدم سوسیس و کالباس رو میچینم رو پیتزا دوباره اجازه میدم همونطور تو فر یه پنج دیقه بمونه بعدم اخر سر در میارم و پنیر زیاد میزنم و بسیاااااااار خوشمزه میشه

منو همسرمو و پسرم خیلی پیتزا دوست داریم تقریبا ماهی یبار رو درست میکنم با همین روش معرکه میشه هربارم درست میکنم 8 تا درست میکنم تو یه روز😂😂😂 میدونم باور کردنی نیست ولی حقیقته😂😂

ینی جوری میخوریم ک تا ماه بد دلم نمیکشه پیتزا😂😂

درضمن من دوتا دوتا تو توستر درست میکنم نه فر

بار اولم دو طرف توتسر رو روشن میکنم  اخر سری ک پنیر زدم فقط المنت بالا رو روشن میکنم ک کاملا طلایی بشه