2777
2789
تعلیق بشه یعنی چی😂🤦🏻‍♀️ من نمیدونم اینارو

😂😂😂 ببین اگر نی نی یار دسترسی کاربریتو قطع کنه حالا به هر دلیلی تاپیک های نامناسب وممنوع و اینا بهش میگن تعلیق یعنی کاربر دیگه نمیتونه با اون شماره بیاد سایت 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
😂😂😂 ببین اگر نی نی یار دسترسی کاربریتو قطع کنه حالا به هر دلیلی تاپیک های نامناسب وممنوع و اینا ب ...

وای چه بد آتریسا 

ببین من دنبال یه دعا نویسم 

حقیقتش تا حالا نه دعا نوشتم نه فالی گرفتم اعتقادیم ندارم

ولی یکی بهم گفت از یکی دعا گرفته خیلیم خوب بوده 

حالا برای یکی از دوستام دنبال یه دعانویسیم که مشکلش حل بشه بلکه این آیدین هم نوشته بود سراغ داره حالا که تعلیق شده چه کنم🤦🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چه بد آتریسا  ببین من دنبال یه دعا نویسم  حقیقتش تا حالا نه دعا نوشتم نه فالی گرفتم ...

والا من از دعا نویسی هیچی نمیدونم دنبالشم نیستم 😂 ولی اینجا فک کنم دعا نویس باشه اونم زیادد ولی اگر سرت کلاه نزارن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
والا من از دعا نویسی هیچی نمیدونم دنبالشم نیستم 😂 ولی اینجا فک کنم دعا نویس باشه اونم زیادد ولی اگر ...

خودمم اولین بارمه😂🤦🏻‍♀️ پس باید تاپیک بزنم ولی از کجا بدونم کلاه نذاشتن سرم؟😂🤦🏻‍♀️ 

خودمم اولین بارمه😂🤦🏻‍♀️ پس باید تاپیک بزنم ولی از کجا بدونم کلاه نذاشتن سرم؟😂🤦🏻‍♀️ 

نه بابا میترکوننت ممنوعه این تاپیکا اینجا نمیشه به کسی اعتماد کرد اخه 😂

عه ممنوعه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ پس باید نا محسوس بزنم تاپیکو😂😂😂

😂😂😂موفق باشی